<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 貓貓集中營 - 養貓心得, 貓相交流
返回列表 回復 發帖
另外我想問下playbr2兄你呢一張相係邊度得返黎咖@@?

莫非你係我既同事?
Originally posted by CharAznable at 2006-8-1 12:19 AM:
另外我想問下playbr2兄你呢一張相係邊度得返黎咖@@?

莫非你係我既同事?
貓瓜D.I.Y~
呢隻腰圓背厚賤肉橫生既貓個名就叫做傻仔喇
Originally posted by CharAznable at 2006-8-1 23:27:
呢隻腰圓背厚賤肉橫生既貓個名就叫做傻仔喇
有人出賣另一半呀~~~~
我出賣埋你張相都仲得啦

講下笑姐o者~  你又話幫我買玩具既?   幾時比我呀???

[ Last edited by CharAznable on 2006-8-1 at 11:48 PM ]
Originally posted by CharAznable at 2006-8-1 11:27 PM:
呢隻腰圓背厚賤肉橫生既貓個名就叫做傻仔
貓女梨喎
Originally posted by d228216 at 2006-8-1 11:50 PM:

貓女梨喎
佢叫做傻仔喎~又邊會係貓女呢!  如果俾佢聽到你咁話佢阿!  佢一定會嬲
Originally posted by CharAznable at 2006-8-1 23:47:
..........你又話幫我買玩具既?   幾時比我呀???
你想比三個呀嫂埋左你都似~
餐餐都係咁,人地咁大間鋪楝喺度,又介紹左你比佢識...........佢都認得你啦,咁小事自己去啦死嘢,有折咖喇~
星期四去掃把佬買車喇,係咪放假?電聯啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-8-6 04:06 PM:

你想比三個呀嫂埋左你都似~
...
頂~~~今個星期4我個柒頭同事好似要同我吊假阿

我未必有得放阿!! 不如你改星期3丫 好唔好呀
Originally posted by CharAznable at 2006-8-8 00:00:

頂~~~今個星期4我個柒頭同事好似要同我吊假阿

我未必有得放阿!! 不如你改星期3丫 好唔好呀
衰仔,呢區講寵物咖.....................
你有乜就打比我啦~
如果我唔聽電話 (又避緊M小姐嘛..... ),你去[真‧頑童俱樂部]揾我啦~
cute picture (111).jpg
cute picture (112).jpg
cute picture (124).jpg
cute picture (117).jpg
cute picture (122).jpg
cute picture (140).jpg
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 貓貓集中營 - 養貓心得, 貓相交流

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。