<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 貓貓集中營 - 養貓心得, 貓相交流
返回列表 回復 發帖
>>>想問吓各位養D貓通常幾重同幾大隻??

要睇咩猫, 一般陀地, 5-8磅啦, 但只食乾糧會好肥.....
Originally posted by d228216 at 19/8/05 23:30:
我有隻黑貓, 好似依隻....又係成日坐係度....
我以前都有隻黑貓,不過走左佬囉!!!!
Originally posted by 446622 at 2005-8-20 12:52 AM:

我以前都有隻黑貓,不過走左佬囉!!!!
有傳聞, 黑貓特別怕水....你有冇同佢冲凉??
Originally posted by d228216 at 20/8/05 00:03:
>>>想問吓各位養D貓通常幾重同幾大隻??

要睇咩猫, 一般陀地, 5-8磅啦, 但只食乾糧會好肥.....
呢隻貓係我係公園抱佢返去,佢好得意架,又肥仔,有成十磅重架,
好為食,咩都食,就算唔食都黎八卦下.
Originally posted by 446622 at 2005-8-20 01:07 AM:

呢隻貓係我係公園抱佢返去,佢好得意架,又肥仔,有成十磅重架,
好為食,咩都食,就算唔食都黎八卦下.
個樣睇黎應該係一隻八婆貓, 咩都理果隻
我有三隻......全女
Originally posted by d228216 at 20/8/05 01:05:

有傳聞, 黑貓特別怕水....你有冇同佢冲凉??
係喎,你講起又真係喎,好似都係沖過兩次,不過唔係我幫佢沖,未有發覺,
但係而家想起,佢好怕我d洗手水,一彈佢即走.有時好衰,就搵水鎗射佢,佢會好驚架!
其他貓就無呢個反應.
Originally posted by d228216 at 20/8/05 01:13:

個樣睇黎應該係一隻八婆貓, 咩都理果隻
噢........唔好意思,佢係貓公里架,話明係肥仔啦,無留意到咩!
Originally posted by 劉伯 at 2005-8-20 01:13 AM:
公乸比例係 1:10 3隻全女好正常, 再者貓公會咬人...
Originally posted by 劉伯 at 20/8/05 01:13:
嘩.......咁咪好嘈,有無絕育架?
我都三隻公貓,一隻已經絕育,兩隻貓仔.都已經好煩啦.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 貓貓集中營 - 養貓心得, 貓相交流

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。