<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 貓貓集中營 - 養貓心得, 貓相交流
返回列表 回復 發帖
http://www.fotop.net/jellypetphoto/jellypetphoto106

288 x 432 PIXEL下載

Originally posted by kaixinren at 2006-5-6 08:31 PM:
我屋企新买左只小猫,只有大概1个月。...
問基佬啦, 佢由細養大 rain rain
Originally posted by marie_s at 2006-5-11 10:40 PM:
hi~之前出過post的
個時話隻貓仔唔痴...
淨色貓[尤其白貓]特別高傲.....三色貓就 nice 好多.....
Originally posted by homan~ at 2006-5-24 10:48 PM:
各位bro

小弟一路都想養猫

咁好...
睇本貼 #100 打後
Originally posted by homan~ at 2006-5-25 10:12 AM:

bro,

一星期大果d 猫
係咪唔好被風吹架 ???

我羅佢返屋企
駛唔駛用布遮住果龍??
駛唔駛整暖d 果龍??
用舊衫放底就夠
Originally posted by homan~ at 2006-6-1 01:28 PM:

THC !!!

隻猫一出世就唔係佢媽咪度
醫生話好難養, 過到一果月就好d ,
係咪真架???

有冇d 必訣可以令佢長命d, 過到一果月???
冇咩秘訣, 貓仔生命力好強, 冇咁易死既, 當然你要提供足夠食物, 衛生, 小量活動, 每日抽時間同佢玩, 同留意佢既健康情況....如眼神, 眼糞, 流口水, 毛色, 活動能力, 體重, 大便等....
咁細, 陪吓佢, 摸吓佢, 就得嫁啦, 亦可買個網球比佢玩..
Originally posted by homan~ at 2006-6-2 10:02 AM:

thc !

想問下d 猫幾大開始識自己去沙盤 "解決" ?
同埋識自己係碟度飲奶 ?
盡快
Originally posted by homan~ at 2006-6-2 11:47 AM:

盡快???
盡快教佢 ?

如果係, 可以點教???
放係當眼地方....比佢見到就掂....但要注意沙要保持乾淨..
Originally posted by garycheung at 2006-6-6 01:03 PM:

唔清楚...係網上找到的.
我估二三星期大
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 【寵物區】 » 貓貓集中營 - 養貓心得, 貓相交流

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。