<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我以後都唔會再落d啦!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
各位朋友,算吧啦.........
5 M8 p) K7 J) T8 _; n" v1 {2 P- O各人有各人的看法!# z6 b  z* ^4 R* |
有人認為自己係 "差人 Gameboy"(差人鍾意玩佢 or 覺得自己好啱差人玩)$ Q: p, ]  N' \) p
由佢得啦!: W7 a. d' T6 G1 {- y' a0 s; e4 N
始終,話不投機半句多!!!  r9 E7 ~% a8 c  O  J
+ D; W9 C2 t5 `% d& @
如有冒犯!望各位朋友見諒!!!: u% M" {. z  q& h6 J
2 H" B! c. \' }$ k2 J/ u
P.S. 我都好鍾意玩 Gameboy 同狗!
! O  j! d3 K- K1 e4 F但開工時絕對不會玩!!!而且人扮的更加無興趣!!!
一隻手掌拍不出聲的!!!
Originally posted by HansChan at 2005-9-2 15:39:+ v( R- o8 `' H: |1 n
  [6 G$ x' c+ o: H; |) d

! N3 u9 @( w# K3 T' U你咪就係造出問題既人囉!
: y, H, a3 r! A( M7 m/ e你既性...
! Q2 ^% I( `" e7 f0 {
# i0 [# e4 k7 Y, B* B5 x# M1 o
請你冷靜諗諗,以下的話我如果講錯就對唔住,大家都是對事不對人,希望分析事件。
+ C  ^4 U- e; b' F1 l# T
" V: ?% t3 M& Y2 f/ Y請你冷靜諗諗,你對住我地唔識又未見過的人講野,你都『死差婆屎忽痕』、『契弟』、『挑』、『甘死仆街』左一句右一句。 你做我你信邊個?  你想人信你本身無問題都幾難,我可以好肯定當時閣下的態度好極有限。 無端端差人搵你地來玩? 人地真係咁得閒? 人地又唔識你地。+ o, C% N' a2 V! K( F2 f
1 M$ A( h" S0 }
一個人是鬧唔成交的。 如果你『林 jei jei』,佢真係想『吋』你,你無反應,只有激死佢。  但現在我見到的就是你好大反應。
" B; [6 J# H& l( U$ J& k2 {/ x/ y7 l/ `5 G" O! c
所以我先叫你自己檢討下自己有無問題先。, e6 M1 [: j9 ?7 r$ Y0 }% G: n6 O

( |* b( \4 j/ S7 M8 L如果講錯就對唔住,如果我講錯就當我無知啦。
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... checkmodpost=569628
: Z4 Z9 ~6 l3 R* E請你o地講時講, 但講唔好用粗口 =.="
7 X5 A- S0 L% A+ m: z
4 d$ A4 `( o0 ~# u! U# x( r- k[ Last edited by sfxc0000 on 2005-9-2 at 11:11 PM ]
Originally posted by sfxc0000 at 2005-9-2 23:10:0 @7 B" G9 V) p2 R; |
[img]http://www.26fun.com/bbs/atta...
, U8 r( g+ }) `2 v. g- d/ y  R9 q8 f, d% l: p- t- I% c/ e  J3 S
支持,講粗口本身人品好極有限,仲話人對佢無禮邊有人信
http://www.hkbuddhist.org/index.html
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-2 11:14 PM:
2 ?+ {1 W& K: H/ K
) Z0 Q7 f- K) j+ _
/ q$ m9 M. g6 t, V支持,講粗口本身人品好極有限,仲話人對佢無禮邊有人信
7 E7 {: `- d7 W$ g( s5 j' A1 [正一偽君子!
Originally posted by HansChan at 2005-9-3 00:43:
  _/ f- o( E$ m3 ^
" l% H. E# F/ m( s+ e5 u, L$ l2 z1 {正一偽君子!
5 J. y+ J: c" K1 j8 i2 W

- [5 W8 T; ?. U3 D1 x# I& i
: ^/ A& a3 t. [' _如果講錯就對唔住,如果我講錯就當我無知啦。
佛聯會
Originally posted by bengrace50 at 2005-9-2 11:07 PM:
- D' Z' o, `0 Y4 G* I+ {, k
+ E! t0 B: [4 ~8 p+ C; i- x+ V% f3 @% f: ?) T% U
請你冷靜諗諗,以下的話我如果講...
7 q/ p1 r2 R$ C2 a! E3 I對你啲封閉思想, 下下都父權主義, 我亦冇說話好講!
+ b' p4 B# l/ M你話我態度好極有限, okay! 你哩句說話已經屈緊我! 要檢討既係你自己!) j9 y9 J1 ]( o
照你甘講, 下下俾人吋就啞口, 甘就叫道肯高.....你都幾"於腐"!!(我文化唔好, 係唔識寫嗰兩個字!)
/ c4 H: F. O* J0 T- }  ]我就會睇下對邊個囉!! I) e1 j# X2 y! g
我都講過十九幾次, 態度好既差人係有, 而大家亦都冇需有咩態度唔好!
. t1 B! d/ S$ ?. t而就如嗰個死差婆(我係甘叫佢o架喇!!), 我見佢同我朋友口角, 我唔通當睇唔到喇喎! 我行埋去問一聲做乜事就好唔正常同唔好態度喇!! 佢一句頂埋黎話個仔唔係我既我抱住佢做乜同去邊, 佢態度就好好同好正常喇!!! 甘我應該呢乜都唔做, 佢繼續"鞋落" 甘就最岩喇!你啲分辦事非能力都真係好有問題!!
: A: N7 C9 d: s或者唔關你分辦能力事......係你個人夠盲目!!
  F4 F% ]% E2 ^# z: H; L我講, 唔駛你信! 你唔信咪唔信囉! 甘多攻撃說話做乜? 冇人要你信喎! 你走出黎把鬼咩!
  a/ Y9 j) {7 o5 I+ m% F) a" m5 U
[ Last edited by HansChan on 2005-9-3 at 12:57 AM ]
Originally posted by kerberos at 2005-9-2 08:12 PM:
* }3 i3 o' n3 |$ e5 l各位朋友,算吧啦.........& V$ I0 v! Q4 V0 e! s8 ^6 `- O
各人有各...
- B8 l) h: [9 D, T8 I; G$ K
你講嘢又冇point!   t, r) a& i$ V" k, a3 t% i9 Q) X  h. P
只係defend而冇有力理由!1 E" @6 N% ^% w6 |; B3 I
你仲走出黎無料做乜?
+ }/ i; G6 H: {5 x
% T/ w) |# E% F) l0 x  R3 I[ Last edited by HansChan on 2005-9-3 at 12:55 AM ]
Originally posted by HansChan at 2005-9-3 00:52:
. J. N! h. w7 M( a1 P2 O6 D7 R, B
8 s0 a: U" w+ I: x" s0 Y對你啲封閉思想, 下下都父權主義, ...
& l4 k/ {  a' x: u1 a* F3 d
$ O& F1 @5 M. f* L都話如果講錯就對唔住,我講錯就當我無知囉。; [  u: l$ u- p( U

: Y1 [/ f" z0 ~3 T6 m不過最後提醒你,係街同差人玩分分鐘被人拉,尤其是你眼中的壞差人(我同意是有這種人,不過現在唔多),隨時拉你行為不檢加阻差辦公。 你自己唔著數。; O- p# B! k8 @7 t

7 h$ _/ H0 R6 e! {) v其實被人查,身無野,查完咪算囉。  咁治安先有保證。  差人唔做野到時又話人懶惰。
佛聯會
仲有!0 w. D6 I3 W3 R/ v& t# ?" ^& @  X6 C3 W
"挑", "死差婆", "屎忽痕"唔係粗口!!
- S9 |  E7 h( ^7 a0 i"仆街"都唔算係!(若一定要話係, 我講句sorry......好辦事了!)* f8 o8 i' d! B1 j, g) c. v

4 r, R; y, g/ |3 I+ X5 `! t(sfc兄!! 此段唔係反駁你的! 勿誤會!)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我以後都唔會再落d啦!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。