<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ▊Wiederbelebung!!蜜蜂兵團*多蒙特@西法倫球場▊
返回列表 回復 發帖
Originally posted by adamjacky123 at 2005-8-22 20:26:

唉...我最憎呢d人...
利益可以令人著迷,算LA
EF小人物

"Lookityourself"兄開左多蒙特Fans Club~~
入黎支持下先~
Originally posted by wer at 2005-8-22 09:57 PM:

利益可以令人著迷,算LA
不過路斯基由啱啱黎多蒙特開始傳話走傳到依家都仲未走......真係令我好驚訝!!!!!!!
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-8-22 22:10:

不過路斯基由啱啱黎多蒙特開始傳話走傳到依家都仲未走......真係令我好驚訝!!!!!!!
不是他唔想走,是多蒙特出高昂轉會費嚇走買家
EF小人物

Originally posted by 唔講得笑 at 2005-8-22 10:09 PM:
"Lookityourself"兄開左多蒙特Fans Club~~
入黎支持下先~
多謝多謝
唔係你地我都唔會開
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by wer at 2005-8-22 10:12 PM:

不是他唔想走,是多蒙特出高昂轉會費嚇走買家
幾季之前係佢自己唔走....今季先至話要一千萬鎊.......
佢今季仲係度,我覺得係奇蹟law
Originally posted by adamjacky123 at 2005-8-22 20:06:

no...
不過唔抵得佢走得甘瀟灑啫~
EF小人物

wt means by Wiederbelebung????????
變成咁
真陰公
Originally posted by lookityourself at 2005-8-22 10:14 PM:

幾季之前係佢自己唔走....今季先至話要一千萬鎊.......
佢今季仲係度,我覺得係奇蹟law
o吾 女子 o牙
R10唔好走呀~
Originally posted by night at 2005-8-22 10:24 PM:
wt means by Wiederbelebung????????
你睇#1咪知law........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ▊Wiederbelebung!!蜜蜂兵團*多蒙特@西法倫球場▊

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。