<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家心目中踢得最假架一場波
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sonyguy at 2005-8-24 08:11 AM:

同意...如果有睇丹麥對瑞典場波.....
我有睇....意大利嗰場波我都有同時間睇....
我都唔覺丹麥嗰場係假波....雖然開咗個好似內定嘅賽果....
睇見卡斯辛奴個樣真係心都噏呀....
我同意係有假波存在....大家可以從報章上睇到有幾多個國家有黑哨嘅出現~
就連四大聯賽都有兩個國家涉嫌有黑哨~
有d重証實埋添....
我都好同意之前有位會員所講...
球員踢假波係有可能被迫嘅...
大家睇吓d巴西球員喺本土聯賽踢出名堂之後d屋企人週不時被人綁架就畧知一二~
Originally posted by adamjacky123 at 2005-8-23 08:30 PM:

x2...
X3
我睇開意大利波.....就覺得上季最後幾周和波都幾假........就連和波倍率都好古怪.........好似一早知道賽果咁!
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
有個問題﹐如果有一支球隊參加左一項
正式賽事,事後卻後悔﹐但為左面子又
唔可以早早出局﹐所以留到決賽放軟手
腳故意輸波﹐算唔算假﹖
(講緊拉科及華倫西亞)
Originally posted by gogo8281 at 2005-8-24 18:34:
...
or you can talk about Parma in UEFA cup semi-final last year.......
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by gogo8281 at 2005-8-24 04:34 PM:
...
又唔係假波甘嚴重lo..可以話係冇盡力
但都唔o岩la...球迷梗係想睇好波ga la...
冇盡力咪唔好睇lo...
好似帕爾馬上季甘....出d青年軍打協,
聯賽又爭d降班
帕爾馬d Fans咪唔happy lo...
Now's the time,Italy.
Originally posted by adamjacky123 at 2005-8-24 18:57:

又唔係假波甘嚴重lo..可以話係冇盡...
Well, I would say they may not put 100% effort on some matches ....

I give you 2 more examples:

in 2002-03 season

Arsenal 6-1 Southampton

both of them were in FA Cup final

Arsenal lost the champion to Man Utd. Southampton can be playing in UEFA next season...
They were more relaxing to play that game... so the score was that high

in 2004-2005 season

Arsenal 7-0 Everton
Well, Arsenal was 2nd and Everton could be 3rd or 4th
it won't effect they can play in European Championship this season.....
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by brightlee at 2005-8-24 05:04 PM:

Well, I would say they may not ...
當然一定有例外啦
不過兩面都冇野爭而唔盡力玩玩下先有呢種例外,場波有機會好多入波,更加有d悅目技術睇tim...
但有種情况一定冇例外,就係一面唔盡力,一面博命,場波會一面倒兼且好悶(因寫佔上風o個隊入完兩球等收工開始差波,唔盡力o個隊又唔迫),
上面parma就係甘....
見住自己愛隊比人噤住來打,
唔好受...

[ Last edited by adamjacky123 on 2005-8-24 at 05:27 PM ]
踢爆拉脫維亞收俄軍錢打假波
「清高」隊長壞兩國好事
24/08/2005

拉脫維亞國家隊隊長艾斯達捷夫斯尋日爆大鑊,話月中對俄羅斯世界杯外圍賽,賽前俄羅斯有代表向拉脫維亞足總及各拉脫維亞球員派錢,要求佢輸波,艾斯達捷夫斯仲話賄款數目好吸引添,不過呢位老牌隊長就「唔生性」,替球隊先開紀錄,最後雙方一比一言和,唔通佢冇份收錢?至於雙方足總當然例牌否認,件事肯定有排查,不過俄羅斯球隊艾斯達捷夫斯得罪晒兩邊足總,睇來都要搵定會轉啦!
Originally posted by night at 2005-8-24 01:13 AM:

咁以後3:3,4:4,4:3依d比數
唔洗睇lu............

一定係假波
你有無睇過利物浦對阿拉維斯果場波先??
果場我睇住阿拉維斯個摩蘭奴射罰球(軟弱無力既地波)呀,利物浦擺4個人場全部跳起晒,4條友望住個波o係腳底碌過,最抵死係杜迪克連波皮都揩唔到呀,咁就4比4,跟住利物浦加時先ko對手咋!!!
TO BE CONTINUED ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家心目中踢得最假架一場波

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。