<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家心目中踢得最假架一場波
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-8-23 08:29 PM:
我選98世盃決...
x2...
Originally posted by night at 2005-8-24 01:35 AM:
我好唔同意雷公依個topic

...
都係既,
但係假波存在又係事實
尤其芬超.
一個禮拜一場甘滯...
其實...尊重足球,熱愛足球,
同假波確實同出一撤,
因為一個人熱愛足球一定唔會打假波 !!
但正如世上有好人有壞人一樣
一定有人為錢為利而打假波,
所以,
真正有問題既唔係個topic,
而係打假波既人
Originally posted by abc123aa at 2005-8-24 01:54 AM:

問題係假波一定有,但係大比數就等於假波????呢點先至係雷公所講既問題
其實好難睇一定波係咪假波,
但大比數唔一定等於假波...
好似上季曼聯4:1布拉格甘,甘熱門,
你話假都冇人信...
再睇我之前post個個
歷來十大最強弱懸殊賽事
我夠膽講冇一場假波

連最強弱懸殊最大比數d賽事都冇一場係假波
又好難話大比數一定等於假波既
Originally posted by 事但 at 2005-8-24 02:13 AM:

公平d講,
雷公邊度有講到大比數就係假波?
我真係睇唔到喎.
唔係雷公,而係好多人都指出一d大比數既話係假波掛
Originally posted by gogo8281 at 2005-8-24 04:34 PM:
有個問題﹐如果有一支球隊參加左一項
...
又唔係假波甘嚴重lo..可以話係冇盡力
但都唔o岩la...球迷梗係想睇好波ga la...
冇盡力咪唔好睇lo...
好似帕爾馬上季甘....出d青年軍打協,
聯賽又爭d降班
帕爾馬d Fans咪唔happy lo...
Now's the time,Italy.
Originally posted by brightlee at 2005-8-24 05:04 PM:

Well, I would say they may not ...
當然一定有例外啦
不過兩面都冇野爭而唔盡力玩玩下先有呢種例外,場波有機會好多入波,更加有d悅目技術睇tim...
但有種情况一定冇例外,就係一面唔盡力,一面博命,場波會一面倒兼且好悶(因寫佔上風o個隊入完兩球等收工開始差波,唔盡力o個隊又唔迫),
上面parma就係甘....
見住自己愛隊比人噤住來打,
唔好受...

[ Last edited by adamjacky123 on 2005-8-24 at 05:27 PM ]
踢爆拉脫維亞收俄軍錢打假波
「清高」隊長壞兩國好事
24/08/2005

拉脫維亞國家隊隊長艾斯達捷夫斯尋日爆大鑊,話月中對俄羅斯世界杯外圍賽,賽前俄羅斯有代表向拉脫維亞足總及各拉脫維亞球員派錢,要求佢輸波,艾斯達捷夫斯仲話賄款數目好吸引添,不過呢位老牌隊長就「唔生性」,替球隊先開紀錄,最後雙方一比一言和,唔通佢冇份收錢?至於雙方足總當然例牌否認,件事肯定有排查,不過俄羅斯球隊艾斯達捷夫斯得罪晒兩邊足總,睇來都要搵定會轉啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家心目中踢得最假架一場波

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。