<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA = Slam Dunk 競猜遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kyleung at 2005-8-24 11:01 AM:
我聽過呢一樣野

SLAMDUNK作者講過...
係咪有幅相果個?
果個係流料黎架....
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2005-8-24 10:31:

但魚注是三大中鋒中最高...
緊又係既,何況魚注都無中距離。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-8-24 01:00 AM:

咁我邊度錯呀??
唔通魚住係奧拉祖雲?
我只係回應bigfish兄者
仙度係魔術手
阿牧....你地話湯馬士, 但井上無講 =.=

p.s. 神宗一郎你地估係邊個?  呢個易D
hint: 睇佢身高, 打法, 進步過程
(根據海南教練對佢既評價就知)

[ Last edited by Dicksonheng on 2005-8-24 at 03:36 PM ]
Originally posted by kyleung at 2005-8-24 11:01 AM:
我聽過呢一樣野

SLAMDUNK作者講過...
差少少 ,  櫻木花道真有其人  , 其他都係井上筆下的' 選手'
佢既生涯 好慘架
有無睇過類似既新聞?
Originally posted by Dicksonheng at 2005-8-24 15:34:

差少少 ,  櫻木花道真有其人  , 其他都係井上筆下的' 選手'
佢既生涯 好慘架
有無睇過類似既新聞?
果段新聞真架咩??假架

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-8-24 03:48 PM:

果段新聞真架咩??假架
係AR,流料黎架~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
係呀...
我想問可唔可以post成套動畫版出黎畀你地download?
點解講左咁耐都無人題過籐真 .......
佢比我最心刻印象既角色
Originally posted by wai0818 at 2005-8-24 05:33 PM:
點解講左咁耐都無人題過籐真 .......
佢比我最心刻印象既角色
我懷疑佢係 isiah thomas, coz 佢又係組織力超強超有領導力o既後衛
Originally posted by Dicksonheng at 2005-8-24 03:32 PM:

我只係回應bigfish兄者
仙度係魔...
if 仙度做 magic 我都覺得佢有咁o既特質o既, coz 佢比流川強好多, 又係全能球員
神係咪 steve kerr?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » NBA = Slam Dunk 競猜遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。