<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最愛兵工廠 - 足總盃4強硬撼「藍戰士」
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2005-11-26 01:53 PM:
阿仙奴復古波衫抄森林

阿仙奴為紀...
唉...d波衫件件都差唔多ga la...有咩抄唔抄ar
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by wer at 2005-12-8 09:11 PM:
12月 8日 星期四 16:26 更新
不滿替...
阿仙奴陣容變動太少...好地地唔會轉人...尤其打龍門
大家話阿仙奴一月會唔會買防中呀?
30歲啦喎...踢得幾耐呀
又係免費/平價買賣...頂佢唔順...都唔知係佢學保頓定保頓學佢
終於贏番場~~
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-12-28 12:31 AM:
阿仙奴中場掃蕩唔掂,連帶後防壓力大增,前面又唔敢放膽攻架喇
最實際買個有經驗既防中翻黎拍基拔圖施華啦,兩邊用希比同龍格寶,前面用雷恩斯加亨利
後防就整走羅倫同施根
希比打左邊真係有d浪費
Originally posted by 迷途小羔羊 at 2005-12-29 12:49 AM:

係?我覺得雷恩斯起前面可以做多d配合
雲佩斯就嫌佢仲有較為獨食
但係雲佩斯又真係入到波喎~~
不過阿仙奴黎緊都會買番d勁人...到時可能又會唔同
下?韋拉唔係踢祖記踢到退休?
亨利走埋的話...阿仙奴的陣容會比好多中型班差...真係連打歐洲賽都唔得
贏波就得啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最愛兵工廠 - 足總盃4強硬撼「藍戰士」

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。