<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論]10:00 歐聯抽籤~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 雷公 at 2005-8-25 11:17 PM:
謝拉特抽完簽講左句 Fxxk
我係佢都講啦,...對車仔,貝迪斯
仲有貝迪斯都係強隊,有奧利維拉,阿辛卡奧,祖亞昆
係主場好惡,車仔同利記都有危機
係咪啱啱好影到佢大頭?
Arsenal Inter Milan are the most lucky...
Bayern Munich and Juventus will simply go through the same group..

Chelsea Liverpool most unlucky.
Originally posted by 雷公 at 2005-8-25 11:11 PM:
皇馬都好q難踢
對 Lyon , 奧林, 洛辛堡
換過下人好d啦~
至少會有足協盃打,但係如果要小組第一就唔係咁易
Originally posted by ciger at 2005-8-25 11:18 PM:
有乜理由車仔係第二級種子但阿仙奴就第一級,車仔連續兩年都入四強,又係應屆英超冠軍,都唔知用乜準則
但佢只係近呢兩年,睇返近10年真係影都唔見架...
Originally posted by michael86 at 2005-8-25 11:14 PM:

維拉利爾隨時有機會=上季既不來梅
比人炒到七個一皮?@@
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-8-25 11:19 PM:

換過下人好d啦~
至少會有足協盃打,但係如果要小組第一就唔係咁易
皇馬今年都好過上年啦d人腳= ="
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-8-25 11:20 PM:

@@利物浦入第一組係因為上年歐聯冠軍?
用英文無人理
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-8-25 11:23 PM:

@@利物浦入第一組係因為上年歐聯冠軍?
利記係第一種子當然係因為上年冠軍啦~
摺吧啦
Originally posted by michael86 at 2005-8-25 23:20:

係既 , 不過 uefa 隻臭手抽到應o麗棍 !
曼聯就對正 forlan , 車仔又對正利物浦 ,
反而阿仙奴屆屆抽衰野 , 今屆就好籤 ,
到時睇下雲格避唔避線
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論]10:00 歐聯抽籤~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。