<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論]10:00 歐聯抽籤~
返回列表 回復 發帖

[現場討論]10:00 歐聯抽籤~

第一級別

皇家馬德里
AC 米蘭
巴塞隆拿
利物浦
曼聯
國際米蘭
拜仁慕尼黑
阿仙奴

第二級別

波圖
祖雲達斯
燕豪芬
里昂
彭拿典奈高斯
車路士
維拉利爾
阿積士

第三級別

布魯日
安德烈治
奧林比亞高斯
史浩克 04
布拉格斯巴達
里爾
格拉斯哥流浪
雲達不來梅

第四級別

賓菲加
洛辛堡
貝迪斯
烏甸尼斯
費倫巴治
維也納迅速
杜安
帕沙卡

www.uefa.com 有得 live
大家歡迎討論
變成咁
真陰公
I hope Arsenal is not going to be in the same group as Juventus la...
電視有冇直播?
第一組別係死亡之組
Originally posted by pkfilter-038 at 2005-8-25 09:34 PM:
第一組別係死亡之組
唔關事.........
第一組別同其他組別抽
變成咁
真陰公
係咪10點開始ga
我會一路睇一路報料ga!!!!&^^^^^^
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2005-8-25 09:38 PM:
係咪10點開始ga
我會一路睇一路報料ga!!!!&^^^^^^

你幫我報啦
變成咁
真陰公
Originally posted by night at 2005-8-25 09:36 PM:

唔關事.........
第一組別同其他組別抽
係囉,點解好似好多人都唔係好明32強小組賽係點抽既
只有種子隊伍屬於第一組別
32強分8小組,每小組4隊,這四隊分別來至第一、二、三、四組別的其中一隊
Originally posted by night at 2005-8-25 09:39 PM:

你幫我報啦
好...
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
支持阿仙奴衝擊歐冠盃牙~~阿仙奴抽支好簽番來喇
ken
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [現場討論]10:00 歐聯抽籤~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。