<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家覺得我點......?
返回列表 回復 發帖
你post果果真係
你自己來既???
點解佢條仔,張相咁冷型
而你自己張相就咁on9既

如果係既話,你好有問題(你咁都叫靚仔!?)
如果唔係既話,你好無聊...
When this beganI had nothing to say
Originally posted by Champion1919 at 2005-8-28 06:44 PM:
你就係自慰!!!!!!!!!
總之我唔理個女...
不如貼個"女朋友" 出黎比大家睇下

不過如果似欣宜就唔好貼囉,廢事嚇親人

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
係囉
貼左咁多相~
唔爭在貼理個好靚既女仔張相啦~
我想睇下你所講既好靚既女仔係點既
When this beganI had nothing to say
Originally posted by Champion1919 at 2005-8-28 05:58 PM:
你地D死白痴!!!!!!!!
唔知佢男朋友係幾咁樣衰過我就唔好嘈啦!!!!!!
唔信你地自己睇!!!!!!!!
我知個女仔其實係鐘意我既!!!!!!
但係佢唔想佢條仔唔開心!!!!!!
即係俾面佢!!!!!
先至唔理我!!!!!!
一定係咁!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/color=red]你地班廢柴唔知就唔好嘈!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
如果我係你就唔問癈柴...走去問對木筷子好過 lu...有用又唔癈..同埋筷子冇分白唔白痴!!:cool:
你覺得佢地白痴 同 廢柴....咁你仲問佢地...你靚仔唔靚仔既...??
Originally posted by Champion1919 at 2005-8-28 06:44 PM:
總之我唔理個女仔係唔係鍾意我!!!!!!!
我只係想有人認同我係靚仔過佢男朋友!!!!!!!!!!!
話我知!!!!!!!!!!!!
我知一定有人認同!!!!!!!
因為呢個係fact!!!!!!!!!

所以我一定會嚮佢手上搶去屬於我既女朋友!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
你都咁肯定咯....仲洗乜問人喎!!!!!

咁我話你知....我覺得你"靚仔過"佢男友...得未??????????

但係問人最基本要講聲"唔該" 或者 "多謝"囉....唔係唔o岩聽就鬧返人轉頭囉....呢 d 叫做基本尊重...(呢個都係我個人覺得 & 認為 & 認同..之嘛!!!!!)

多謝你睇我回覆!!!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
總之我唔理個女...
小朋友~
靚同唔靚~
個個人ge定義都唔同~
你係到發晒脾氣咁~
另我只覺得你好自大~
你d咁ge性格會比人地個男朋友好ma~??
反省一下吧~
樓主講既笑話真的很好笑
Originally posted by 遊戲 at 2005-8-28 08:17 PM:
你post果果真係
你自己來既???
點解佢條仔,張相咁冷型
而你自己張相就咁on9既

如果係既話,你好有問題(你咁都叫靚仔!?)
如果唔係既話,你好無聊...
我都覺得有人比別人擺上枱 . . .
一係你就 post 多幾張"靚仔"相出嚟,等我去認同你嘛
有d女仔就唔係睇個樣既,就算個樣真係麻麻,心地唔錯,
女仔都會接受既(不過睇完你講d野..我諗你都係算吧啦)
永遠崇拜既軍師-諸葛孔明
= =,有自信,其實係好事黎既
你係米靚仔一族,見人見志拉;
你靚仔個佢男友係米等於靚仔,嘿,大家又諗下拉;
但係最重要既一點係,你老母教你架?靚仔過人地男友,人地就一定要跟你架?醒下拉你,懞下懞下,仲要開口就得罪哂呢個topic其他人,如果呢個真係你,性格又真係甘,我諗你專心搵多d錢,留返叫雞包女好過拉,溝女,你吾駛諗拉你
哈,你都講得咁堅決,咁駛乜咁人意見呀~~

時間~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家覺得我點......?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。