<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家覺得我點......?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by cthim83 at 2005-8-30 01:22 AM:
不過嗰個阿希都唔算係靚仔,不過點都好過個 poster
男覺得唔靚仔既,女可能覺得好靚仔

相反亦是

本人覺得"啊希"係的確幾靚仔o既 :cool:

我自問冇佢咁好樣

佢至小五官端正

同埋有種好正既氣概
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-30 01:08 AM:
拍戲咩,唔係好信你地講d野
x2:cool:
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by Queenies at 2005-8-30 12:06 AM:
哇*
我識佢o地兩個ga,,,
同我一間學...
你平時咁少上呢D論壇
都比你咁arm見到你D同學係度唱你D good fd
連時間都armarm好,咁出來解釋返個真相
你真係好彩(唔係想話你D咩)
我自己成日上呢D論壇
都未試過見到我D同學(我讀李賢堯,有冇人讀緊呀?)
不過世事有時就係咁arm
When this beganI had nothing to say
Post者多謝你.
愛情板好耐沒這麼多人回覆啦.有你的不知所謂態度.各會員才一致地回覆罵你.

講真你們2人都唔靚.在我眼中更一點都唔順眼.不過別人點看唔緊要.最緊要女方唔喜歡你,喜歡一個人不是靚就得,要講性格等.男人之家你那麼小家.別人唔喜歡你,你就唔順.
Originally posted by Queenies at 2005-8-30 12:06 AM:
哇*
我識佢o地兩個ga,,,
同我一間學...
Queenies
Beginner

積分 0
發帖 1
注冊 2005-8-28
狀態 離線

一睇就知佢唔係真身啦,人地一開題,你就咁知掟搵到黎?有冇咁神奇呀?唔敢用真身示人,說話可信性有限,唔排除有人自編自導自演,大家都可能被騙了!

難得咁多人“棒場”,快d貼個“女朋友”d相俾大家睇下啦

[ Last edited by 笨小孩 on 2005-8-30 at 08:45 PM ]

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 笨小孩 at 2005-8-30 08:44 PM:

Queenies
Beginner

積...
你好想睇人o地女女張相喎
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-30 11:22 PM:

你好想睇人o地女女張相喎
係呀 咁多人爭,唔知咩樣呢

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 笨小孩 at 2005-8-30 11:40 PM:

遲遲唔貼,肯定係欣宜咁既樣!!
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by johnwu at 2005-8-30 05:01 AM:

x2:cool:
X3
Originally posted by 笨小孩 at 2005-8-30 11:40 PM:

要貼就一早貼左啦~~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家覺得我點......?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。