<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 其實一對情侶或者男朋友叫你去camp,係咪多數都會搞野??
返回列表 回復 發帖
其實你都幾奇怪下
男人大多數都唔會係咁問女朋友o既 ex 係點呀,好唔好,有冇做過呀之類,怕個心唔舒服,有比較
反而女人相對o黎講會有興趣去知個男人之前對個ex係點,仲有冇掛住佢,比較下個男人對邊個好d
而你都算係女人型啦,你係男人o黎o架,大方d啦,人地係唔係處有咩關係?對你好咪得囉,o岩唔o岩?
仲有可以用口、腳、 好多招式, 詳情可到政治版找一個叫甘國武的網友, Anyway 係無「搞」到, 咁佢都唔算呃你 wor

如果你介意, 你不如直接問有沒有同任何男人「搞」過, 唔好問particular 一個event。不過你份人實話拍拖都無「搞」過, 又呃我... ...

[ Last edited by research2005010 on 2005-8-29 at 06:47 PM ]
神六太空人說在太空看不到長城, 說過在長城是太空中唯一能看到的人類建築那位仁兄確是一個大騙子
Originally posted by Rika at 2005-8-29 06:24 PM:
我明白 ht6964 諗緊乜,我以前...
我只想得個知字,唔想佢呃我
Originally posted by ht6964 at 2005-8-29 07:18 PM:

我只想得個知字,唔想佢呃我
曬氣啦
佢如果真係無, 話無你又唔信
你根本就係想聽一個自己想聽既答案
你真係咁介意自己女友係唔係處
不如搵欣宜
其實一對情侶或者男朋友叫你去camp,係咪多數都會搞野??
Ans : 唔多覺會多數搞野喎,你會唔會睇過<<早熟>> 先咁諗 ?
如果你已經有決定,根本唔駛諗咁多,搞唔搞野係在乎人地二人嘅意願嘛
另外,就算你女友係唔係處,你想就會"上"架啦 ~
可能真係好似你話齋,得個知字
Originally posted by blu_ray at 2005-8-29 08:17 PM:

曬氣啦
佢如果真係無, 話無你又唔信
你根本就係想聽一個自己想聽既答案
你真係咁介意自己女友係唔係處
不如搵欣宜
你又點知欣宜冇比人搞過? (佢咁有米,可以叫鴨喎~)
Originally posted by ht6964 at 2005-8-29 03:34 PM:
我指一男一女咁樣去,
唔係一大班人?
I don't think so.

So you hike to the place, setup your tent, not shower away the odor and jump right into sex? That's nasty.

I would rather stay home and do it.
not really I ask a girl to go las vegas with me but I just want her to take a break from work
didn't really want to do her at Las Vegas
就算佢係處...佢俾你破左...但係你地又散左...而個個都好似你咁諗...個女仔咁冇人要?!
算吧...是處與否都冇所謂啦...你鍾意佢就冇謂諗喇...

ps::我想問...你仲係唔係處-.-?你唔好話我聽你唔係呀-.-"
Originally posted by jerry314 at 2005-9-8 06:12 PM:
not really I ask a girl to go las vegas with me but I just want her to take a break from work
didn't really want to do her at Las Vegas
But good things always happen in LV. You knew it.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 其實一對情侶或者男朋友叫你去camp,係咪多數都會搞野??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。