<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Aveego 足球遊戲, 比yahoo好玩好多足球遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Dicksonheng at 2005-9-1 09:29 PM:

好, 我係haha robin 比賽9月10先開始 =.=
你係我第一個對手=.=

承讓!

排唔到我的最強陣容對你添=.=

[ Last edited by YUEN_LOUIS on 2005-9-1 at 11:01 PM ]
我啱啱加入左,藍之盒子
我想問下,係米買夠11個人就ok la?對戰,係點計法?
Originally posted by at 2005-9-1 10:30 PM:
傳統版I係米即係右下方舊版本哥個logo?點解吾玩II既?
II 每週你都換哂所有球員  重新開始  我無咁既耐性 =.=
Originally posted by Dicksonheng at 2005-9-1 11:11 PM:

II 每週你都換哂所有球員  重新開始  我無咁既耐性 =.=
II我為慳錢,買左隊紐卡素~
平到你唔信
傳統I第 5 週 領隊:AC太和
  1. F.... Crespo Hernan............. CHE SUN 06M  基斯普
  2. F.... Cisse Djibril............. LIV TOT 07M  施斯
  3. M.... Cole Joe.................. CHE SUN 10M  祖高爾
  4. M.... Gerrard Steven............ LIV TOT 12M  謝拉特
  5. DM... Essien Michael............ CHE SUN 06M  艾辛
  6. DM... Park Ji-Sung.............. MU. MAC 05M  朴智星
  7. D.... Hunt Nicky................ BOL BLA 06M  歷奇亨特
  8. D.... Ben Haim Tal.............. BOL BLA 04M  賓夏姆
  9. D.... Southgate Gareth.......... MID ARS 06M  修夫基
  10. D.... Queudrue Franck........... MID ARS 10M  基度爾
  11. GK... Howard Tim................ MU. MAC 09M  侯活
複製代碼
Originally posted by Thomas20 at 2005-9-4 03:24 PM:
傳統I第 5 ...
謝拉特 係 昨日 好明顯 無態 喎, 夠唔夠膽呀?
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-9-2 12:58 PM:

II我為慳錢,買左隊紐卡素~
平到你唔信
唔好話紐卡素 D人買車仔
都係平到傻 =.= 乜都買一餐
一隊有20個球星 仲係好多都一蚊至死!
Originally posted by Dicksonheng at 2005-9-6 07:25 PM:

唔好話紐卡素 D人買車仔
都係平到傻 =.= 乜都買一餐
一隊有20個球星 仲係好多都一蚊至死!
我慳先,最尾先買球星
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-9-6 09:34 PM:

我慳先,最尾先買球星
留力 =.=   
好野, 我向來玩呢D都無乜後勁,
原來係因為你既緣故...
哈哈哈
今週勁低分................

本週分數: 82  
總分數: 641
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Aveego 足球遊戲, 比yahoo好玩好多足球遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。