<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Aveego 足球遊戲, 比yahoo好玩好多足球遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Dicksonheng at 2005-9-22 04:33 PM:

呢度最多可用3個前鋒....閣下小心.....
我知呀~
有時有好前鋒唔出得,都可以替
我都有3個   舒利亞  後備 哈哈
呢幾個星期都唔多掂..............
Originally posted by waithung at 2005-9-23 04:37 PM:
我無平後衛, 要捱貴價貸, 都好慘情
Originally posted by waithung at 2005-9-23 04:37 PM:
一樣
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by Dicksonheng at 2005-9-23 06:09 PM:

我無平後衛, 要捱貴價貸, 都好慘情
之前買左5m李榮杓,~~~~~平,靚,正
我都入左

球隊:心之領域
...
傳統I第 7 週 領隊:心之領域
  1. F.... Smith Alan................ MU. BLA 01M  阿倫史密夫
  2. F.... Gray Andy................. SUN MID 01M  格雷
  3. M.... Nakata Hidetoshi.......... BOL POR 06M  中田英壽
  4. M.... Kewell Harry.............. LIV BIR 01M  基維爾
  5. DM... Campo Ivan................ BOL POR 05M  甘普
  6. DM... Parker Scott.............. NUF MAC 01M  柏加
  7. D.... Jihai Sun................. MAC NUF 01M  孫繼海
  8. D.... Cole Ashley............... ARS HAM 05M  艾殊利高爾
  9. D.... Terry John................ CHE AST 11M  泰利
  10. D.... Ferdinand Rio............. MU. BLA 11M  里奧費迪南
  11. GK... Kirkland Chris............ WBA CHA 02M  卻克蘭
  12. Bench Bowyer Lee................ NUF MAC 01M  保耶
  13. Bench Angel Juan Pablo.......... AST CHE 01M  安祖
  14. Bench Yobo Joseph............... EVE WIG 02M  耶保
  15. Bench Osman Leon................ EVE WIG 01M  奧士文
複製代碼
...
Originally posted by 丹山 at 2005-9-23 11:37 PM:
傳統I第 7 ...
請問閣下是否奇蹟球隊?
D人好平啊...
Originally posted by Dicksonheng at 2005-9-24 12:27 AM:

請問閣下是否奇蹟球隊?
D人好平啊...
唔係啊...
純粹係想挑戰下d價廉物美既玩法
我開頭都唔知自己會剩係用左50萬...
最貴係兩個中堅 因為係我心目中最強既組合

不過我覺得最抵係柏加lo@_@1m
...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Aveego 足球遊戲, 比yahoo好玩好多足球遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。