<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 艾歷臣越教越差 , 真係冇眼睇 .....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-9-4 02:34 AM:
咁你地覺得邊個岩教= ="
黎新祥幾好啊
變成咁
真陰公
艾歷臣根本唔敢用d有態但名氣唔大嘅球員,奧雲停賽就打單箭頭,如果朗尼傷埋咪唔用前鋒
對威爾斯都唔敢用新人,迪科爾同好多威爾斯國腳係英超都踢唔少啦,唔比機會佢地又點可以成大器,正選都有機會停賽受傷,唔培養後備點爭冠軍(況且所謂正選都唔係真係好好波啫)
Originally posted by abc123aa at 2005-9-4 02:34 AM:
咁你地覺得邊個岩教= ="
古廉權呀~~~!領導晨曦勇奪四冠王既教練~~~wc06,佢話食菜咁食呀!
Originally posted by ciger at 2005-9-4 02:44 AM:
艾歷臣根本唔敢用d有態但名氣唔大嘅球...
佢就係衰呢樣同埋之前果d賽事防守唔夠認真,又唔會話做d正常既換人,如果高治冇受傷,搵佢拍AJ+兩翼側擊嘛,可以試下得唔得,如果唔得先換返朗尼入場,如果得既咪多一種進攻方式囉......
摺吧啦
叫雲加去教啦...佢幾信任d新人,俾足機會...
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
艾歷臣都係教"順境"波先得,有個勢 keep 住去先掂,但係強勢都會有衰落嘅一日,家陣個勢回落咗 d 就搞成咁 . . .
荷蘭有雲巴士頓 , 德國有奇連士文 ,
保加利亞有史岱哲哥夫 , 羅馬尼亞有赫傑 ,
英格蘭仲o吾叫連尼加 教 ?
Originally posted by jordi at 2005-9-4 11:48 AM:
連尼加好似走咗去講波
Originally posted by jordi at 2005-9-4 11:48 AM:
我諗英格蘭冇名宿肯教英格蘭國家隊
摺吧啦
我只可以講一句
我相信英格蘭!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 艾歷臣越教越差 , 真係冇眼睇 .....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。