<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 艾歷臣越教越差 , 真係冇眼睇 .....
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-9-4 02:13 PM:

哦~
雲格走左唔知阿仙奴會點
係= ="希望唔會唔掂啦~
摺吧啦
Originally posted by night at 2005-9-4 02:39 AM:

黎新祥幾好啊
我就鍾意郭家明既九零一喇!
我覺得臣爺最大毛病係佢想英格蘭以佢教拉素嗰時甘教........
意大利波特色係防守好......佢當年教拉素以雄厚既防守能力加入佢既進攻意色.....所以當年拉素捧盃, 佢哋既足球係精彩既!
佢教英格蘭甘耐就悶足甘耐.........屎高屎响度都還好....但我覺得係屎高屎個人質數夠高....唔係臣爺用得佢好.......
睇返而家英格蘭中場....人腳真係唔差.....即使謝拉特同林柏特大家有共通處.....但身為領隊,你用得佢哋好.....我認為係唔會有衝突的........
總之.....英格蘭要到06世界盃之後先有返身之日!(臣爺好似話教到06之嘛!)
Originally posted by abc123aa at 2005-9-4 02:13 PM:

哦~
到時請moyes黎教
轉又死,唔轉又死.......你班大帝想點......
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2005-9-4 14:10:

我聽過佢話遲D離開阿仙奴
雲格應該今年不會走
EF小人物

艾歷臣唔係越教越差,係冇令英格蘭好過!
緋聞就勁!
都咁多年,成績麻麻,都唔換人!
係咪真係搵唔到人代佢呢??定係冇人肯接手??又或者英格蘭足總已經滿足現狀??
重組中場 將是艾歷臣 目前最大難題
Originally posted by edward1906 at 2005-9-4 12:28 AM:

史高斯仲係度就唔會有呢個問題
不如叫史高斯又復出啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 艾歷臣越教越差 , 真係冇眼睇 .....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。