<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 如此巴西﹐世上有多少對手﹖
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 金魚佬 at 2005-9-8 23:51:

你無睇到我話巴西係外圍賽都吾...
講真,外圍賽都未打完,巴西阿根廷只係差一分,點知邊個係一哥?而且巴西阿根廷都知出梗線不過爭遲早問題,名次對於佢地已經冇意思,寧願名次差d都要比d球星休息下,未必場場搏盡,但巴西世界排名長居第一就係不爭嘅事實
Originally posted by 金魚佬 at 2005-9-9 12:15 AM:
我針對你〔下次出POST用吓個腦想清楚〕
咁你下次寫野吾好再用你個豬腦!
"我針對你"???

我右唔識你, 你咁CARE我, 我真係感激~~~

仲有你想我想清楚MUD野??

豬腦??你個腦除左呢兩個字之外仲可以裝MUD??

你仲未答我而家邊隊出左個當打既球王級球員WO?????可唔可以講我知???
小組賽第二就係第二,無野好講,〔但巴西世界排名長居第一就係不爭嘅事實〕當年法國得第一,排名也長居第一。這裡一向都有人吾認同這些排名啦。但小組賽積分先至係每分爭取番黎。

英格蘭昨晚夠輸波啦!第只要餘下再場,〔其中一場對波蘭〕。全勝後佢也可做小組第一啦。但這〔是未發生事實〕。但個個都係咁數英格蘭!
nil
Originally posted by 金魚佬 at 2005-9-9 12:30 AM:
小組賽第二就係第二,無野好講,〔但...
咪數住英格蘭先囉,到時第一咪冇問題囉
摺吧啦
Originally posted by 金魚佬 at 2005-9-9 00:30:
小組賽第二就係第二,無野好講,〔但...
問題係巴西唔好話第二,第四都直接出線嘛,所以佢地可能未盡全力,但英格蘭第二都要打附加賽,我諗唔會留力黎搏打附加賽啩
咁重好啦,到時當淘汰賽打,重精彩啦!我最鐘意睇這種賽事!
所而小組賽贏5:0都無咁過癮啦!
nil
Originally posted by lawkityun at 2005-9-9 12:26 AM:

"我針對你"???

我右...
我當然吾會理你啦!

咁要按你要求答你。你有無腦!你係我老闆呀!要照你吩咐做。
有咁既要既人,又吾知自己乜野身份,咁你就知邊個無腦啦!!
nil
Originally posted by 金魚佬 at 2005-9-9 00:41:
咁重好啦,到時當淘汰賽打,重精彩啦!我最鐘意睇這種賽事!
所而小組賽贏5:0都無咁過癮啦!
我諗你都係英格蘭FANS,見到巴西炒人5:0但英格蘭就輸比排名低109位,對賽78年都未輸過嘅北愛爾蘭有D酸溜溜啫

aaaaaaaa

aaaaaaaa
不全是,我也是巴西迷。但英格蘭輪場波,就個個踏。暫時兩隊又係小組第二名。吾通巴西又場場好波咩!英格蘭就場場水波嗎?
nil
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 如此巴西﹐世上有多少對手﹖

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。