<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » [DC] Cannon 300D/350D, Nikon D50/D70, Minolta 5D 的决擇
返回列表 回復 發帖
我女友的性格似足你, 因為有我!
人生是沒有彩排的!每天都是現場直播!
Originally posted by d228216 at 2005-9-9 04:56 PM:
如果你習慣夜晚 "打獵" ......
恭賀 216 大哥今曰榮升 DSLR 機主
個 lense 同部機好唔好用都記得分享吓
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by sohozhk at 2005-9-9 04:55 PM:
果然係....一個不折不扣的硬漢
= 唔講價
Originally posted by sohozhk at 2005-9-9 05:11 PM:
我女友的性格似足你, 因為有我!
sohozhk 大哥,
我諗我另一半似足你, 所以有我 !
芝妹真係醒, 講乜都瞞你唔到!
Originally posted by sohozhk at 2005-9-9 05:29 PM:
芝妹真係醒, 講乜都瞞你唔到!
唉.... 真係醒就唔會仲讀緊書啦....
你地估吓我買咗乜??

係350D + sigma 18-200

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 3&checkid=2bc14
原本想買minolta....但用起上黎有幾個問題, 一難用, 二揸手位的橡膠相信好快會 chee 立立, 2.5吋mon 大而無擋, 低解像的......又very重...

sample

[ Last edited by d228216 on 2005-9-10 at 10:49 PM ]

600 x 483 PIXEL下載

3456 x 2304 PIXEL下載

開支香檳慶祝先.......

Originally posted by sohozhk at 2005-9-9 09:09 PM:
開支香檳慶祝先[/...
恭喜, 恭喜 !!
點解變咗 18-200 嘅?
三千幾架喎
首先多謝兩位幫手!!

變咗 18-200 ? 因為18-125 唔夠 zoom, 而18-200 只$2600
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 影音數碼講 » [DC] Cannon 300D/350D, Nikon D50/D70, Minolta 5D 的决擇

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。