<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭對北愛爾蘭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ciger at 2005-9-8 03:09 PM:

但昨晚胡禮菲臘斯表現好過謝拉特同林柏特,對住北愛爾蘭,就算出二線球員但係fit嘅都ok啦,因為北愛d球員去到英超2線都冇,係得個基利士比好d
唔好意思我無睇live,所以唔係好知佢地既表現同狀態......thx
艾歷臣只顧大牌
抵輸
EF小人物

Originally posted by scorerhk at 2005-9-8 02:57 PM:

踢4-5-1,就出SWP,但是奧雲出翻黎...
同意
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-9-8 03:05 PM:

對住巴西阿根廷就要出謝拉特同林柏...
咪係,仲要換祖高爾出黎都係咁打先死= =".....
摺吧啦
Originally posted by scorerhk at 2005-9-8 03:08 PM:

係亞板主,未就係靠碧生係補時個腳...
哦,醒目呀,係咁搏罰球^^
我懷疑我失億= ="....02年d野忘記晒........叫我ab仔啦
摺吧啦
其實而家最大的問題係搵吾到入波的辦法..冇頭冇尾...
如果打番442,希望可以打多d2隻翼..同埋可以俾次機會查爾頓前鋒""達倫賓特""..
因為佢的態應該係咁多個前鋒最好的一個...雖然冇經驗...但當年的owen都係咁打起嫁o者
而且前線死氣沉沉..俾機會佢等於俾機會英格蘭衝擊下前線上的生氣....
仲有最大的問題....次次落後的情況,艾歷臣都吾肯放多1至2個的正前鋒落場..
往往中場換中場,,前鋒換前鋒...在落後的情況下,打少個後衛都要嫁啦...
但係對巴西8強,葡萄牙4強..都沒有e個換人的方針....我對e點都幾失望.....
Originally posted by 雷公 at 2005-9-8 01:54 PM:
英格蘭個個都係世界頂級球員呢種想法...
同意...睇下第二條trend, 投票邊對可以同巴西鍊過, 居然有10+人投英格蘭, 僅次於阿根廷同荷蘭. 無疑英格蘭係強隊之一, 球員質素會比捷克同葡萄牙好(始終覺得呢兩隊來來去去都係幾個高質素球員, 冇英格蘭咁個個位都有有質素ge球員踢, 更加不及荷蘭同意大利), 但係有質素 =/= 頂級
Originally posted by ciger at 2005-9-8 03:05 PM:

對住巴西阿根廷就要出謝拉特同林柏...
Etoo VS Owen, you say which is better in Headling, Ball Holding & Strength?
Barcelona and Chelsea use 451/433 because they have a power striker.

Owen is not power striker, he is a fast forward, best used for counter attack and
break offside trap.

But N.Ireland will not let Owen have any space to run. So I doubt Erikson knows what are the advantages and disadvantages of his players.
其實我認為同世界頂級勁旅比..... eg. 巴西, 阿根廷, 意大利.....

英格蘭始終都係未到佢地既level, 頂多係歐洲一線尾既球隊.....

大家諗下 羅賓奴+阿祖安奴 vs 朗尼+迪科爾, 邊個combination勁d?
其實england 同 brazil 呢d 屈機球隊逐個秤都被比下去啦.....

所以有咁既result都係預左
Originally posted by chicken at 2005-9-8 19:37:

Etoo VS Owen, you say which is ...
其實係唔係power striker唔緊要,最緊要係中場有冇支援,北愛爾蘭唔會比空間奧雲,即係奧雲引到北愛防守球員mark佢,咁中場球員就實有空間入楔,但呢場波謝拉特同林柏特有幾多次後上埋門?中場防守由碧咸負責,佢地唔助攻做乜?如果佢地多d入楔英格蘭等於有3個前鋒,唔入楔英格蘭就只係單箭頭,你睇巴西名義上就雙箭頭,但肯起腳射門球員起碼6-7個,你係後衛點mark?英格蘭有能力射門球員有朗尼,奧雲,碧咸,謝拉特同林柏特,但佢地有幾多個有起腳?加歷查都有射門啦,謝拉特呢?唔射又點入波呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭對北愛爾蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。