<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭對北愛爾蘭
返回列表 回復 發帖
呢家英格蘭對住d魚腩先贏到ga la...睇到都心傷
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
英格蘭d前鋒(奧雲,朗尼,廸科爾)個個身材矮小, 但打法好多時由右邊斬中, 似乎唔係好適合. 如果高治或希基斯可以出可能會好d.
Originally posted by au212001 at 2005-9-8 04:12 PM:
其實而家最大的問題係搵吾到入波的辦...
同意><"
摺吧啦
Originally posted by at 2005-9-8 10:49 PM:
英格蘭d前鋒(奧雲,朗尼,廸科爾)個個身材矮小, 但打法好多時由右邊斬中, 似乎唔係好適合. 如果高治或希基斯可以出可能會好d.
高治還可以,希斯基就.......
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-9-8 09:07 PM:

其實係唔係power striker唔緊要,最...
咪係,林柏特都射過一腳啦,謝拉特就........好似驚入波咁= ="
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-9-8 09:07 PM:

其實係唔係power striker唔緊要,最...
No midfields support because owen cannot hold the ball well and waiting others to run. If you lose the ball fast, others have no enough time to support.
其實謝拉特傷瘉,狀態未足,加上與林柏特,碧咸分工不清,先令到中場咁亂
Originally posted by chicken at 2005-9-9 00:13:

No midfields support because owen cannot hold the ball well and waiting others to run. If you lose the ball fast, others have no enough time to support.
足球上有一樣野叫做走位,如果你有睇巴西對智利阿祖入第一球,朗拿度冇掂波但牽引住智利d後衛,比阿祖起腳,但你睇英格蘭,你有冇見過兩位'阿特'上前幫手?奧雲速度快,如果佢多走位,一定有空間製造出黎比佢地,而且進攻中場唔係只接應前鋒回傳,兩邊出波佢地都要入禁區幫手,你又有冇見佢地有吖?
Originally posted by ciger at 2005-9-9 12:28 AM:

足球上有一樣野叫做走位,如果你有睇...
平時佢地兩個係球會都有做,但係係國家隊就.........
摺吧啦
有人話英格蘭班球員狀態唔好,但我覺得佢地唔係生理上狀態唔好,係心理上狀態唔好,即係有氣有力但位置唔慣所以無所適從,所以胡禮菲臘斯,A高爾等冇問題,但林柏特謝拉特就位置重疊,唔知點算好,搞到行行企企,冇乜建樹
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 英格蘭對北愛爾蘭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。