<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我的故事(下集)[卡+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by attaboy at 2005-10-14 04:10 PM:

吊人癮啲咁缺德既嘢,我係好少做既.之不過而家係我三十年以嚟最忙既時候.盡人事啦,重有好長篇幅先完結,希忙盡量抽空完成.
bro

做野緊要ma~~

加油啦!!!!
Originally posted by attaboy at 2005-10-14 05:33 PM:
......續前

過咗個禮拜,有日放工...
bro~

你講開小既又有野分享下

小既同前女友係金鐘pp果度食m記
佢既ex-bf死心不息(條仔唔想散)
又係係電話講數
d reason 又係好冇理
條女又係唔開心
條仔又係話要殺人, 要你冇好收場之類
不過之後冇行場je

bro, 大家d 遭遭遇好似wo

[ Last edited by homan~ on 2005-10-17 at 01:12 AM ]
Originally posted by attaboy at 2005-10-14 05:33 PM:
......續前

過咗個禮拜,有日放工...
下~~

咩d女咁問係有玄機架 ????
小既尋日前先有單咁既情況
果女仔又係唔係咁開心
跟住係電話度吹左好耐水tim

................

果商場同屋企都係十分鐘路程
真係有位都唔識上

多謝bro 塞錢入小弟果袋呀
Originally posted by attaboy at 2005-11-14 08:39 PM:
最近本人真的忙個不可開交,欲知後事如何的朋友,最快都要等到下個月初,本人有空抖一抖之時才可再述下回分解.
bro~

加油呀~

既然大家有幸相會
又駛咩咁客氣呀~~~

俾心機啦~
Originally posted by attaboy at 2006-1-1 10:59 AM:

我都唔知佢到底算係乜人,男既通...
bro~

新年快樂!!!!!

你依輪點呀???

聽你咁講, 佢好似係果d 要有人追, so証明自己既人wor

佢咁又何必呢 ?
Originally posted by attaboy at 2006-1-3 07:14 AM:

homan, happy new year! 多謝你...
bro

捧你埸應該既,
小既都係度偷師ma

依輪我幾忙下
如果唔係一定好似bro 咁
租碟煲下棟篤笑先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我的故事(下集)[卡+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。