<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家可唔可以聽我講個小背景,然後教我點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by LMQ at 2005-9-23 11:17 AM:

唉...諗節目果度真係幾煩下
又唔知個女仔鍾唔鍾意..
其實我個fd同我唔順路的..
如無意外走果陣時應該係得我同個女仔兩個..
唔駛諗節目呀...我覺得你最好..十二點前送個女仔返去...
食完飯大約幾點呀?....除非個女仔提出...
我本身都試過同你一樣係甘...
不過係個女仔都有鍾意我..

唔傾住先啦...我要出一出去...
我一陣返黎再幫你諗諗佢XDDD

P.S記得答我上面個幾條問題...
等我了解多D...
Originally posted by LMQ at 2005-9-23 11:17 AM:

唉...諗節目果度真係幾煩下
又唔知個女仔鍾唔鍾意..
其實我個fd同我唔順路的..
如無意外走果陣時應該係得我同個女仔兩個..
唔使埋個女仔鍾唔鍾意,唔通唔鍾意就走呀,傻既
同埋送佢走時千奇唔好話陪佢,要話送佢,咁d女仔先feed到你對佢有d野
講到尾,最緊要你個fd識做

題外話:
睇相個樣同真人會有好大分別
Originally posted by cwleung1988 at 2005-9-23 11:25 AM:
唔駛諗節目呀...我覺得你最好..十二點前送個女仔返去...
食完飯大約幾點呀?....除非個女仔提出...
我本身都試過同你一樣係甘...
不過係個女仔都有鍾意我..

唔傾住先啦...我要出一出去...
我一陣返黎再幫你諗諗佢XDDD

P.S記得答我上面個幾條問題...
等我了解多D...
唔..12點前..無問題既
約左個女仔7點鐘左右..
食完飯我諗7點半至8點啦
到時我諗住睇場戲
睇完應該10點幾
到時再臨場執生睇下仲有冇咩可以做~
無就試下送佢返屋企囉~

無問題呀~
唔該哂你地就真

ps.我答哂你架喇~睇番之前~
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-23 11:27 AM:
唔使埋個女仔鍾唔鍾意,唔通唔鍾意就走呀,傻既
同埋送佢走時千奇唔好話陪佢,要話送佢,咁d女仔先feed到你對佢有d野
講到尾,最緊要你個fd識做

題外話:
睇相個樣同真人會有好大分別
哈哈~咁我個fd都一定會識做既
但係之前又係又個男仔咁樣講話送佢..結果最後衰收尾..
我唔想步佢後塵...

我諗真係點唔同都唔會同張相有好大分別掛..

ps.我夠鐘落堂喇~陣間再傾過~唔該哂大家
Originally posted by LMQ at 2005-9-23 11:20 AM:

唔...我明你既意思~
我只係怕個女...
唔駛怕...有我做你軍師 XDDD
大家都係學生...M....
你試下同佢食完飯之後去機鋪玩下...
佢玩咩..你都陪佢玩...
當然你最好可以叻過佢啦...哈哈
不過一定要十二點前送佢返去...
比個好印象佢屋企人...
Originally posted by LMQ at 2005-9-23 11:28 AM:

唔..12點前..無問題既
約左個女仔7...
睇戲好似真係唔係太好...
因為你地依家最需要既就係交流...
當然你地睇完戲之後會有只同既話題啦...
試下陪佢做一D佢鍾意既野...
當然你可以問下佢依排有咩戲想睇...
如果有既..當然要陪佢睇啦...

希望你成功得米 XDDDDDD
Originally posted by LMQ at 2005-9-23 11:23 AM:

真架..個女仔同我屋企真係好近..
行都係行15分鐘左右已經到..

個fd就係叫我去諗..
咁先叫有誠意..
由北角到天后都係行15分鐘炸窩

其實第一次唔好攪咁多野自然d
唔好咁多野講問長問短
仲有最好唔好 "攪get" 懶係funny guy咁
除非你100%肯定好笑

其他的野要睇吓你地去的場合先答到你
ok..講得好祥細...
如果你驚嚇親她...我覺得叫你個fd開口..話"LMQ 夜啦..你幫我送佢(女仔)返屋企啦"..
一來,吾係自己開口..吾會嚇親佢..
二來,可以等你個fd吾係度,用佢做話題low..慢慢就會多講傾嫁啦~~~
>>ps.本人自問自己五官端正..打扮都算幾in下..高度ok
唔食煙,飲都係飲極少酒only~

會唔會你太乖仔佢唔勾你呀??
我依d正一壞人, 反而.........
Originally posted by au212001 at 2005-9-23 11:53 AM:
ok..講得好祥細...
如果你驚嚇親她.....
咁做除非女的對佢有好感
如果唔係個女的只會覺得
佢地一早夾定咁咪仲衰

如果個女仔話唔使咁咪企左係度
一度冷風吹過..........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家可唔可以聽我講個小背景,然後教我點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。