<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家可唔可以聽我講個小背景,然後教我點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by austin666 at 2005-9-23 12:01 PM:

咁做除非女的對佢有好感
如果唔係個女的只會覺得
佢地一早夾定咁咪仲衰

如果個女仔話唔使咁咪企左係度
一度冷風吹過..........
男仔送女仔返屋企好普通o者...
有時夜,我都會送女仔朋友返屋企啦,話晒人地係女仔,有個人保護返屋企,,好正常o者,
就算她拒絕,都只係害羞..就算把口企埋吾洗人送,但個心都想ge~~..
除非對你的印象差o者..如果成功...我覺得可以俾個好好的印象給她

就算知道2個夾埋...咁咪當提早俾她一個印象.."係呀,我對你有好感"...
等個女仔諗多d先low..一步一步....

個人意見
Originally posted by d228216 at 2005-9-23 11:54 AM:
>>ps.本人自問自己五官端正..打扮都算幾in下..高度ok
唔食煙,飲都係飲極少酒only~

會唔會你太乖仔佢唔勾你呀??
我依d正一壞人, 反而.........
,,,,吾怪之得而家我都冇啦~~~
唔好諗咁多啦....自自然然啦...當晚佢既反應係點...你plan唔到o架喎....

送佢返屋企咪直接問囉....一句就一句....做咩搭定台階比自己...太複雜喇!!!
或者你覺得唔對路...想走先呢?!   
男人唔好咁婆媽...唔使怕瘀..唔使驚呢樣驚果樣....死咪死囉...唔差幾啦!!

唔使自問咁多野....都定局啦...整容都整唔切o架喎.......整齊乾淨就ok啦....

比d信心自己....我話你一定得!!!:cool:

祝 心想事成!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by cwleung1988 at 2005-9-23 11:41 AM:

睇戲好似真係唔係太好...
因為你地...
但係我聽我個fd講個女仔唔算係一個太有主見既人黎
我諗果陣時真係要plan定好多野..
咁如果唔睇戲既..有d乜野可以消磨到時間?@_@

to austin666
唔識點講你聽~
總之我屋企離佢屋企完全唔駛搭車都好快去到~
咁玩小魔術果d算唔算係搞get??

to au212001
但係個女仔會唔會覺得我同個fd好似夾定左咁樣
@_@
到時弄巧反拙咪死得?
而且之前曾經有個男仔又係咁樣直接講話想送佢返屋企...
結果到最後個女仔唔show佢收場..

to d228216
暫時未知佢勾唔勾我~
不過我諗我呢d乖得黎又有丁點兒壞既人
應該無問題掛~

to roykenroy
唔~即係最主要都係臨場執生啦~
我唔係話介意乜野
就算俾唔到極好印象人地
我都唔想嚇怕左佢..遲下出都唔肯再出~
Originally posted by LMQ at 2005-9-23 03:50 PM:

to roykenroy
唔~即係最主要都係臨場執生啦~
我唔係話介意乜野
就算俾唔到極好印象人地
我都唔想嚇怕左佢..遲下出都唔肯再出~
比D信心自已啦!!:cool:

識落先算啦....唔好諗太多同太遠...
你而家淨係諗果日著咩衫算啦!!!
KEEP 住有風度就OK喇!!
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
吾係呀...個重點係你同個fd夾好d 就ok 啦.....要好好用你個fd....
叫你個fd 出口,咪冇咁直接low~~如果佢話吾洗的時候,你咪話..
冇所謂啦,,我送到你屋企樓下啦,我都要去個度附近咁low~~
好多女仔都吾介意有人送佢返屋企嫁啦,除非對你的印象差o者~
不過如果佢一口拒絕,你咪灰心or發悔氣...來日方長..今次吾得咪下次low,
話晒都係長期的作戰...佢一日未有男朋友,你都吾好放棄呀~~~~
Originally posted by roykenroy at 2005-9-23 04:22 PM:

係呀,吾好諗住一次就ok 呀..俾佢好的印象..一點一滴都可以留係佢的心中...
你俾佢的印象好..佢心目中都會+你分嫁啦..就算如果有人同你競爭,你都有優勢啦
Originally posted by LMQ at 2005-9-23 09:37 AM:
話說星期三果陣時,我有個fd send左張...
bro

其實唔使plan 咁多野架
只要自然就ok !!!

約出黎其實係互相選擇
你都可以作出選擇
唔使咁快就諗d 咁多野wo
可能人地唔夾你呢

好老實講
果女仔都accept 你果look (佢應該睇過你張相)

果女仔都知你想溝佢啦
你不如問下你果friend 佢中意d 咩, 性格係點
投其所好, 懶夾啦

唔使咁快送人架
如果唔係好似俾壓力佢咁
適得其反

係要送gei,
你可以係吹水期間講下自己住邊先
跟手問下人地住邊
之後話" 咁橋.............."

走果陣
問人地走未
跟手話
"諗住大家住果頭, 一齊返去者. 同埋都夜啦, 一果女仔返去好似好危險咁.
如果方便既, 我覺得送埋女仔走好正常, 係男仔應有既風度"
等人諗下, 俾佢choose

話唔得閒千其唔好等佢!!!!
如果唔係佢覺得你好似一定要佢陪你走咁

小小意見,
希望幫到你啦~~~~
Originally posted by LMQ at 2005-9-23 03:50 PM:

但係我聽我個fd講個女仔唔算係一個...
唔緊要啦...點到好...
做一個有自信既男仔...
我地成班會留係度陪你過...
唔駛擔心...哈哈...
你可以試下帶佢去CLUBING...

P.S依家你有D似"電車男"...哈哈...
希望你同個男主角一樣....
最後都可以同個女仔係一齊啦...
Originally posted by roykenroy at 2005-9-23 04:22 PM:

我諗住果日著恤衫加條米色長褲
咁ok唔ok??

to au212001
預左會長期作戰~
都係果句~俾唔到好印象人地都唔緊要
點都唔好俾個壞印象人地
但係我對自己好有信心~~
多謝你呀~

to homan~
其實個女仔唔知我咩樣的..
係得我由我個fd得知佢張相~
不過我諗我個樣都唔算嚇人果d掛
我而家係差在唔係咁知個女仔既性格
我知道多d應該對我有幫助既~
唔....其實都唔算特登話送佢
因為我同佢根本就要搭埋同一架巴士返屋企~
只不過我係落早少少only
我而家係諗緊好唔好去到佢個站先落~~

to cwleung1988
我多謝你就真~
同你萍水相逢都肯俾意見我~
電車男..@@"
係咪電影名黎?@@
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家可唔可以聽我講個小背景,然後教我點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。