<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家可唔可以聽我講個小背景,然後教我點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by homan~ at 2005-9-24 11:06 PM:
其實果女仔知唔知你想溝佢??
(我估知~~, 想confirm 下)
個女仔應該唔知我溝佢~
除非我果晚做得好出位
我諗過架喇
果晚都係做番自己最好
咁樣我覺得最舒服~
唔駛咁辛苦
個女仔肯俾我送咪送囉~
唔好夾硬迫人~

to cwleung1988
哈哈...睇完呢d簡介
我都覺得自己變左電車男...
Originally posted by LMQ at 2005-9-26 08:38 AM:

個女仔應該唔知我溝佢~
除非我果晚...
係呢...我都話嫁啦 XDDD
希望你可以同部電影既結局一樣 XDDD!
Originally posted by LMQ at 2005-9-23 09:18 PM:

我諗住果日著恤衫加條米色長褲
咁ok唔ok??
直程係殺手 look 啦你....好掂呀!!:cool:

LMQ兄.....過左星期三喇喎...咩環境呀....講下得唔得呀??
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-9-29 10:18 AM:

直程係殺手 look 啦你....好掂呀!!:cool:

LMQ兄.....過左星期三喇喎...咩環境呀....講下得唔得呀??
哈哈~~你真係夠哂關心~~
過左一日即刻問我環境如何~

唔..點講好呢~
果晚雖然未至於係perfect
我俾自己已經合哂格架喇~~
雖然無去睇戲
不過果晚都有好多節目~~唔會好dry
同埋最後都送到佢返屋企囉~~
最重要係個女仔都覺得我份人幾nice~<--呢樣先最重要!!
我諗我有機既~~^^
Originally posted by LMQ at 2005-9-29 06:11 PM:

過左一日...
Congratulations!
新聞之花我最鍾意鷺鷺(張鷺玲)
甘米好囉...有機就係成功既一半 XDD!
Originally posted by LMQ at 2005-9-29 06:11 PM:

過左一日...
你作死呀?!
即係話我8啦......
不過我係呀!:cool:

咁咪好囉...加油喇~~知嗎?!

祝 得心應手、蜜運成功 !
咪咪咪咪咪咪
好野好野~~~加油la~~~
咁個女仔又得唔得?係咪都仲係好吸引你??
再有消息歡迎你上黎講番~
Originally posted by roykenroy at 2005-9-29 07:34 PM:

你作死呀?!
即係話我8啦......
不過我係呀!:cool:

咁咪好囉...加油喇~~知嗎?!

祝 得心應手、蜜運成功 !
我多謝你地就真啦~
俾左咁多意見我~
我而家諗緊下個星期再約多次個女仔出黎~~
不過唔知會唔會快得滯
Originally posted by LMQ at 2005-10-2 11:48 AM:

我多謝你地就真啦~
俾左咁多意見我~
我而家諗緊下個星期再約多次個女仔出黎~~
不過唔知會唔會快得滯
一 d 都唔快!!!!:cool:
打鐵趁熱...費事比機會其他人嘛..!
快 d 啦....即刻去啦....哈哈...又星期三呀??

P.S. 約唔約到講聲好喎!
咪咪咪咪咪咪
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家可唔可以聽我講個小背景,然後教我點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。