<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家可唔可以聽我講個小背景,然後教我點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by roykenroy at 2005-10-2 12:54 PM:

一 d 都唔快!!!!:cool:
打鐵趁熱...費事比機會其他人嘛..!
快 d 啦....即刻去啦....哈哈...又星期三呀??

P.S. 約唔約到講聲好喎!
就係,一次出街吾夠架,佢對你個image一定未夠深,快d約多佢去幾次仲好,不過最好八下佢係邊類型既女仔,鍾意d咩活動,食d咩甘,投期所好最好,哈哈,加油
Originally posted by roykenroy at 2005-10-2 12:54 PM:

一 d 都唔快!!!!:cool:
打鐵趁熱...費事比機會其他人嘛..!
快 d 啦....即刻去啦....哈哈...又星期三呀??

P.S. 約唔約到講聲好喎!
Originally posted by at 2005-10-3 12:04 AM
就係,一次出街吾夠架,佢對你個image一定未夠深,快d約多佢去幾次仲好,不過最好八下佢係邊類型既女仔,鍾意d咩活動,食d咩甘,投期所好最好,哈哈,加油
我個fd話今次約星期4喎~~
我諗都差不多既je
唔..其實同個女仔都icq左兩三次~~
唔多唔少都知道佢鍾意d乜既~~
不過聽講好似真係有人追緊佢...

[ Last edited by LMQ on 2005-10-4 at 09:01 AM ]
Originally posted by LMQ at 2005-10-4 08:59 AM:

不過聽講好似真係有人追緊佢..
...
咁要加把勁la....唔好等咁多la!!!
一陣俾人追左就喊都無用~~~
俾d誠意~~~努力~~
Originally posted by LMQ at 2005-10-4 08:59 AM:

我個fd話今次約星期4喎~~
...
bro,

有人追又點 ????

人地對佢好, 你可以對佢仲好 !!!
人地溝佢, 你都可以溝架

係咪覺得自己有d 地方唔夠人黎呀?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 大家可唔可以聽我講個小背景,然後教我點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。