<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鍾意左一個人四年...
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 鍾意左一個人四年...

佢知我鍾意佢
但係一直都半推半就咁
一直都有聯絡
我地乜都同大家講
關係好似已經去左另一個地步
但係我都係好愛佢
大家都無男女朋友
點算??
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
半推半就啫係咩??
佢知唔知你鍾意左佢四年先,你有冇明示或者暗示佢知???
咁呢四年佢有冇男朋友先,鍾意人咪同人講囉

題外話:
好長情喎你
鍾意就講啦...
不怕失敗..只怕錯過...
支持你
你鍾意一個人4年都唔係噤易
你重同佢幾熟.唔好再等啦
大方D同佢講啦

[ Last edited by 手田水 on 2005-9-25 at 06:35 PM ]
在世界中心呼喚愛
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-25 06:11 PM:
半推半就啫係咩??
佢知唔知你鍾意左佢四年先,你有冇明示或者暗示佢知???
咁呢四年佢有冇男朋友先,鍾意人咪同人講囉

題外話:
好長情喎你
半推半就即係唔知點
佢知左3年到啦
總然之同親佢講呢d野都差唔多反面
但係又無拒絕過喎
一兩日就無野
約佢去街就有時單獨兩人都肯
有時又特登推晒d藉口出黎話唔去
四年黎ar...有...鍾意過兩個...佢都有話我聽,不過都無開始

題外話=多謝
Originally posted by cwleung1988 at 2005-9-25 06:26 PM:
鍾意就講啦...
不怕失敗..只怕錯過...
支持你
沒錯過,只失敗過呢....
thx
Originally posted by 手田水 at 2005-9-25 06:34 PM:
你鍾意一個人4年都唔係噤易
你重同佢幾熟.唔好再等啦
大方D同佢講啦

[ Last edited by 手田水 on 2005-9-25 at 06:35 PM ]
越熟越難呀...都唔知點...初初同佢講都好似壯膽咁...之後越黎越熟...
會唔會係因為你同佢講個陣
佢覺得你係玩玩下...
唔認真呀?
how old are u guys
(it matters!!!)

dont' wait too long tho
otherwise she'll think that u're not interested or not interested enough
FACEs jar mar
who cares
we're guys
have to lose faces sometimes just to get a girl
haha
after u got her to be your gf, u'll think it was all worth it

ADD OIL!!!
機會呢~一有就要捉鬼住佢架啦~走左後悔都冇用
永遠崇拜既軍師-諸葛孔明
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 鍾意左一個人四年...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。