<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我個妹(弱智)點算[+]
返回列表 回復 發帖
有妹妹既人,反而唔知果種被依賴感幾正...; e% @$ M6 R, G- ]8 o* w4 d
好在我都有個契妹
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by alexkelly at 2005-9-29 01:31 AM:
6 A7 U7 _' R. s9 O. Y. C% U7 f我個人認為有d人冇細妹,恨有個細妹d人,3 y) f, [, p# Z
感覺俾我好似睇得a片多,想玩亂倫多過真係想得到表現被依賴的機會!
1 j  Q9 U9 o3 s! S/ A) j
& ]; _* e3 W3 Y1 G而且提外話!我定唔順d人冇妹妹,就周圍認契妹!唔知咩心態!7 [/ H1 h+ u; g
我覺得通常係d溝唔到女被拒絕,
; I* s# p& S7 M5 L/ q然後同人講"咁唔緊要啦,你俾機會我做你契哥繼續照顧你我已好滿足"0 t5 f2 o) J) V

3 \" n3 q; V5 z: z9 d我身邊冇熟朋友有契妹,反而有朋友有契姐!
7 @9 f( A" b' }1 Z! `& D而知道d有契妹d舊同學仲係同以前讀書時一樣咁"型""溝女王"
9 @. Z9 ]( N$ o/ d3 |% k你個邏輯唔通,好似伊家有陣熟女熱,唔通又係睇得a片多,想玩亂倫?!
5 Z5 {% h( H7 ?
8 u( v3 S# f4 u4 Q( u至於"契妹"問題是由我先題起,但我想澄清一下,我不是專登去契她的...
3 g/ l4 }1 X5 k' F6 I* `我們本是同班同學,中五一齊要搵學校重讀,恰巧又同一間學校肯收我地
' A8 q; S' ~/ C0 q) n可能人地見我地好傾又同姓啦,所以走黎問我地係唔係兄妹
* _8 l/ x7 \' g# T* @7 y點知佢就戚起筋,之後就叫我"阿哥",咁我咪叫番佢"阿妹"羅...
- r- |4 `' R* O& }
1 C  a; i4 }" E7 [& y- I6 {我鍾意有個契妹,唔係因為[睇得a片多,想玩亂倫]
7 M( \. ]! T. i而係覺得可以好似d韓劇咁,被人叫"乜乜哥",感覺好正!' s! j3 J, m* H
而且我契妹都知我鍾意佢個fan...所以同亂倫完全拉唔上關係~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-29 05:59 PM:
* l* q5 Q: l) n& z: R如果係弱智既咪就下佢囉,! Q* V0 T( f1 d' d# E& V- r
一來弱智,...
* h4 f# s6 d* X/ d2 A" e8 ]3 W: L
引用葉德嫻一句歌詞:
: ^2 z$ h/ n2 ?9 b2 `7 a& M人大了,要重聚更難~& K/ y' q$ R# n+ B( i( ]
1 \1 m+ g8 c, J" d" C# |# W) Y- k0 }
兄弟,珍惜下仲可以同妹妹一齊既時間啦!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 清揚 at 2005-10-10 11:04 PM:
) Y3 W( O6 L; U9 H5 @
  n+ [. q! `) ~0 J8 s本少爺行年20(9-9-1985)
" l5 O. P9 x3 \% U) _! P- AGF細我大約兩個月(12-11-1985)
1 z4 F1 g- i+ b7 F$ d我個fd,年紀同你差唔多,但佢係自願儲錢結婚既~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 清揚 at 2005-10-10 11:30 PM:' G5 ^  E2 V& i

' J1 F/ e% i$ q3 @4 M2 [3 w/ b# k0 C/ Z甘兄,冇人同我結婚,有人願為我生仔......
. e* B0 A( D0 t
咁點得架!細路仔無爸爸得架!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 清揚 at 2005-10-11 08:34 PM:
" l+ h3 R: s$ ?5 R
, }' l# C: X; W8 V& vkakaka,未驚過~  i6 g$ Y. y3 k4 _
1.我gf話唔想因為個bb而結: A$ K9 e" X) A. ?& r# S- X* ?7 C7 [  W
2.我gf唔想咁young就結& n6 E, P7 x" ?' s
人地唔想結住就無謂迫人la,費事迫到大又冇時細又冇........
! `4 L# n/ p* D; |1 |咁即係點?!. _) t! N$ N$ q7 o( Y
你們兩個唔唸住結?!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我個妹(弱智)點算[+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。