<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我個妹(弱智)點算[+]
返回列表 回復 發帖
有妹妹既人,反而唔知果種被依賴感幾正...3 J* z9 b7 V, }4 b  L$ k+ C8 Y0 n
好在我都有個契妹
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by alexkelly at 2005-9-29 01:31 AM:6 V7 h+ U* a* h2 N$ o) i' P  H' d
我個人認為有d人冇細妹,恨有個細妹d人,
# o' j, E6 n; c. o! i1 b感覺俾我好似睇得a片多,想玩亂倫多過真係想得到表現被依賴的機會!1 r# y# Q( D6 O$ L4 G" T
$ c. E/ y# a: S8 P( z) F% P9 L
而且提外話!我定唔順d人冇妹妹,就周圍認契妹!唔知咩心態!) Z3 F1 K! L4 o- ], ]
我覺得通常係d溝唔到女被拒絕,: J- D( i& Q, ^
然後同人講"咁唔緊要啦,你俾機會我做你契哥繼續照顧你我已好滿足"$ Z) Q: ^0 j- z  |2 d, x

M+ S& J; n2 @% {我身邊冇熟朋友有契妹,反而有朋友有契姐!& }) T6 w& B( z3 I7 o8 P5 m3 J
而知道d有契妹d舊同學仲係同以前讀書時一樣咁"型""溝女王"
. {9 e9 z" A* u
你個邏輯唔通,好似伊家有陣熟女熱,唔通又係睇得a片多,想玩亂倫?!
6 i1 Y" u: Q5 M9 ?5 n3 B4 N
. C% t1 H* O( I) n% S/ P至於"契妹"問題是由我先題起,但我想澄清一下,我不是專登去契她的...: }5 P- ?, v3 O1 o  ^
我們本是同班同學,中五一齊要搵學校重讀,恰巧又同一間學校肯收我地
2 g( C6 `2 }: o5 ?" Q可能人地見我地好傾又同姓啦,所以走黎問我地係唔係兄妹
% E# H4 p( h6 S3 D" a$ A' d0 t點知佢就戚起筋,之後就叫我"阿哥",咁我咪叫番佢"阿妹"羅...
# P/ e- U! _, r, h8 W
- y5 u9 v' j) v我鍾意有個契妹,唔係因為[睇得a片多,想玩亂倫]
& v7 C5 {; w% U1 k" _+ C- L而係覺得可以好似d韓劇咁,被人叫"乜乜哥",感覺好正!
" h( A$ x; N1 I5 q3 O而且我契妹都知我鍾意佢個fan...所以同亂倫完全拉唔上關係~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by kakeidevil at 2005-9-29 05:59 PM:- q/ }4 c( c6 q% w1 a( ^7 C
如果係弱智既咪就下佢囉,
0 Z6 ]' I+ J* Y( r3 C一來弱智,...
/ m/ }8 e' P. ~3 `- S
引用葉德嫻一句歌詞:& F' I- q4 @. k4 O4 h' o
人大了,要重聚更難~
1 a) X" h5 d! @8 z
  y( }  @& w: H1 S2 G8 @+ }0 B兄弟,珍惜下仲可以同妹妹一齊既時間啦!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 清揚 at 2005-10-10 11:04 PM:
& ?5 b7 [4 C5 z% l+ m; [( H% g. m* o
本少爺行年20(9-9-1985)
; T, |) F1 L$ u5 {; z( uGF細我大約兩個月(12-11-1985)
! r' r5 I: h' c% ~# U! D4 T我個fd,年紀同你差唔多,但佢係自願儲錢結婚既~
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 清揚 at 2005-10-10 11:30 PM:
2 e# ^; W/ K# w6 j
* d, A3 k  R: F- w+ {! ]2 {甘兄,冇人同我結婚,有人願為我生仔......
* @  k' [( Y7 m$ P6 H咁點得架!細路仔無爸爸得架!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 清揚 at 2005-10-11 08:34 PM:& Q, z. O9 X% i& o1 L7 g
$ b( F2 |( P1 H7 Y/ B0 P
kakaka,未驚過~* }, \1 k; k% p% g
1.我gf話唔想因為個bb而結
, Q* ]9 h0 b1 l# W1 t$ o) c$ z0 @' L2.我gf唔想咁young就結7 u' {$ {) n3 E  p3 X$ k
人地唔想結住就無謂迫人la,費事迫到大又冇時細又冇........
1 c' R4 q" A" D咁即係點?!
  Y* T) ^! D, `( E  p, J  y你們兩個唔唸住結?!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我個妹(弱智)點算[+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。