<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 26FUN.COM 娛樂滿紛 我最喜愛版主投票
返回列表 回復 發帖
我投咗14個
見此投票項目, 不禁有感而發: "曹操也有知心人"
2 Y6 l% |+ \4 J( V8 K: f我投的是硬漢, ab仔, kobe:cool:$ _! O1 X3 f7 Y- Y5 |

8 S2 q; o& t( F. Q. n7 {[ Last edited by 亨九利 on 2005-10-1 at 07:16 PM ]
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by CHECSS at 2005-10-1 18:43:& E# W" H( y1 ~$ \5 I5 a3 i

4 X5 d- o2 v! ^; ], y9 P+ J應該唔會 , 26fun  好公平
2 l+ X% D' r( Y: z
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by ricojohny at 2005-10-1 06:38 PM:
$ n! |) @' ?) o$ `3 x" @+ ~6 @+ h投完會唔會得罪其他人
2 N1 L8 U: Y  w( S# t
如果你淨係唔投一個又爆响口, 都有d機會既
如改為: 26FUN.COM 娛樂滿紛 我最不喜愛版主投票  (多選), 我相信會更多人投票:cool:
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-1 07:26 PM:: N+ q; z: E* U5 n" P
如改為: 26FUN.COM 娛樂滿紛 我最不喜愛版主投票  (多選), 我相信會更多人投票:cool:
( v$ U; @! V1 w1 i2 F

- A# S$ u$ f* s; y+ Q4 f, w# _( I; R* _. B9 s6 ]7 t5 }
不如你整
我投咗shaqkobe,william303
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by CHECSS at 2005-10-1 06:43 PM:
! i- N4 h3 ^% Q( n# n+ x
( n7 V7 i# O8 i1 O+ v& i& o應該唔會 , 26fun  好公平
4 [) A) L: ~+ l* C7 B- o
係呀
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-1 07:29 PM:- a& l' D. `8 r; l

( h. c3 t% R* v& s: {
* ~5 g, X9 }8 b) u* b/ S. x! m6 Y0 L8 L4 d/ |
不如你整
+ A% ~1 w* I. o8 `9 g$ _
好注意
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-1 19:29:# K( @5 M8 u3 E. d, P
, C. V2 p: j3 [
! E! N7 Z+ E  w# o' {. v5 o
0 T* W8 o; m+ Z. ~6 Q1 o$ y% Z
不如你整
$ S0 }; Z$ ]* j+ l
精人出口, 笨人出手:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 26FUN.COM 娛樂滿紛 我最喜愛版主投票

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。