<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最強柱橔式中鋒
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-10-6 23:43:

好似阿祖咁,佢柱唔柱躉都得,巴迪斯達又係,所以真係幾難分
我都覺得係。有時位置呢樣野,真係好難分。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-6 11:53 PM:

我都覺得係。有時位置呢樣野,真係好難分。
最緊要都係入波啫
摺吧啦
鄧肯費格遜<---標準
Originally posted by bigfish at 2005-10-6 10:14 PM:

我對柱躉中鋒的認知就係源自多年前...
睇完你咁講,我第一個諗起既係舒利亞

仲有就係前瑞典國腳中蜂,堅尼安達臣(睇過94世界杯實記得佢)
講柱躉既我第一個唸起Vieri
吓,舒寧咸叫柱橔?
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
香港第一中鋒---尹志強!!!

舒寧咸喎.....佢算柱躉中鋒咩???
===========
發夢容易    同夢太難
Originally posted by 清揚 at 2005-10-7 09:19 PM:
吓,舒寧咸叫柱橔?
絕對係, 尤其踢英格蘭同曼聯o個陣
睇黎大家對橔式中鋒 都有唔同既認知。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-8 12:24 AM:
睇黎大家對橔式中鋒 都有唔同既認知。
其實都冇話一定既柱躉式中鋒
你睇巴迪高,佢都可以話係柱躉式中鋒,
但係禁區外射門都好多,佢係羅馬既入波都唔係大部份係兩翼傳埋去,多數比直線或者佢攞到個波禁區外施射
舒寧咸又係咁樣既,摩連迪斯又係咁樣既,都係可以打柱躉式中鋒同技術型中鋒
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最強柱橔式中鋒

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。