<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最強柱橔式中鋒
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ciger at 2005-10-11 12:11 AM:

迪史提芬奴係咪踢皇馬而又曾經代表過阿根廷同西班牙果個,佢係踢翼喎
係果個呀,皇馬其中一個偉大射手
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-10-11 12:11 AM:

迪史提芬奴係咪踢皇馬而又曾經代表過阿根廷同西班牙果個,佢係踢翼喎
係佢, 但佢o既 position 係 striker bor...
我對佢唔係好熟, 只知道佢雖然打箭頭, 但鐘意o係左邊活動, 人人都 regard 佢係中鋒, 不過我就真係未到有機會睇佢踢波o個個年紀, 只能將大部份人對佢o既描述講出黎
前愛爾蘭中鋒昆尼
Originally posted by brightlee at 2005-10-6 05:45 PM:
Do u you know who's Steve Bull?
Check your history, you will know how good for a GREAT CENTER FORWARD..
Did the guy play wolves? if he was, I know. He maybe the first player who didn't from the top league to be selected to represent england national
Originally posted by bigfish at 2005-10-11 10:59:

係佢, 但佢o既 position 係 striker...
佢係那些可打翼或前鋒嘅球員,在皇馬可能打前鋒,但通常這種球員都一定唔會係柱橔式中鋒,我真係未見過柱橔式中鋒可以打翼
Originally posted by ciger at 2005-10-11 01:06 PM:

佢係那些可打翼或前鋒嘅球員,在皇馬可能打前鋒,但通常這種球員都一定唔會係柱橔式中鋒,我真係未見過柱橔式中鋒可以打翼
我回應#69 o個位仁兄o者
事實上我冇睇過佢比賽, 不過我都幾肯定佢係最為人熟識而最耐歷史o既中鋒球員
有冇佢d 比賽片段俾大家參考下?
Originally posted by bigfish at 2005-10-11 14:27:

我回應#69 o個位仁兄o者
事實上我冇睇過佢比賽, 不過我都幾肯定佢係最為人熟識而最耐歷史o既中鋒球員
有冇佢d 比賽片段俾大家參考下?
中鋒唔等於柱橔式中鋒,朗拿度都係中鋒,唔通佢又係柱橔式?一般黎講柱橔式中鋒應該唔會出現係南美國家,就算有都唔會出名
Originally posted by ciger at 2005-10-11 02:30 PM:

中鋒唔等於柱橔式中鋒,朗拿度都係中鋒,唔通佢又係柱橔式?一般黎講柱橔式中鋒應該唔會出現係南美國家,就算有都唔會出名
請參閱#69 o既問題, 佢都只係問"中鋒", 雖然有d 唔對題, 我都只係回應佢jeh
柱橔式中鋒 , 簡單 D 講係唔識用腳踢波 (我係指無腳法) , 強項係用頭攻門或用頭二傳給隊友射門
Originally posted by wai0818 at 2005-10-11 11:04 PM:
柱橔式中鋒 , 簡單 D 講係唔識用腳踢波 (我係指無腳法) , 強項係用頭攻門或用頭二傳給隊友射門
係咪即係高路斯???
【icon小偷™】
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最強柱橔式中鋒

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。