<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » J.cole 入 3:1 果球 , 好明顯係越位
返回列表 回復 發帖
Originally posted by raymenxpug at 2005-10-7 01:31:

個下係出腳之時...
角度唔同呢,希比亞應該比祖高爾突出4,5個身位,但睇相就唔覺只可以肯定祖高爾前過龍門,但同加歷查比就唔敢講
Originally posted by ciger at 2005-10-7 01:36 AM:

角度唔同呢,希比亞應該比祖高爾突出4,5個身位,但睇相就唔覺只可以肯定祖高爾前過龍門,但同加歷查比就唔敢講
I also agree your saying, and maybe the referee also cannot judge whether 加歷查 is behind or before j.cole, so...
Interest should give to attackers ==> no offside is a good judgement.
Originally posted by ciger at 2005-10-7 01:27 AM:

好難講喎,角度唔同加上波又未離腳,祖高爾又跑緊向前
加歷查最多同祖高爾平排
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-10-7 01:04 AM:

講真咬住2:1真係唔敢講利物浦唔可以追和,但3:1就洩唒氣啦
係呀,3比1果時成隊利記已經散晒= ="
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-10-7 01:04:

講真咬住2:1真係唔敢講利物浦唔可以追和,但3:1就洩唒氣啦
agree ~~ 2:1 同 3:1 係兩件事 , 何況當時係下半場中段
Originally posted by wai0818 at 2005-10-7 02:26 AM:

agree ~~ 2:1 同 3:1 係兩件事 , 何況當時係下半場中段
不過單計3:1 之前o既攻勢, 車仔都係較值得贏波o個隊
其實杜奧巴多次洽住希比亞已經隱約露出利記敗象已呈
Originally posted by bigfish at 2005-10-7 02:44 AM:

不過單計3:1 之前o既攻勢, 車仔都係較值得贏波o個隊
其實杜奧巴多次洽住希比亞已經隱約露出利記敗象已呈
冇計呀,希比亞病左都要落場.....
摺吧啦
幅圖都見唔到祖高爾當時係邊,
咁唔可以判定係唔係越位喎.

講多一點,而家球例,
平排已經唔係越位啦.
===========
發夢容易    同夢太難
Originally posted by 事但 at 2005-10-7 09:30 AM:
幅圖都見唔到祖高爾當時係邊,
咁唔可以判定係唔係越位喎.

講多一點,而家球例,
平排已經唔係越位啦.
好耐已經唔係la,
比波一刻接波既同對手平排一定唔係越位
但只要突出少少就一定係越位la
如果幅圖係o岩o岩比波joe cole...我覺得一定無越位~
係加歷查包番越位啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » J.cole 入 3:1 果球 , 好明顯係越位

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。