<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家覺得邊支球隊ge波衫最好看﹗﹗﹗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2005-10-7 17:57:

ok
雖然我打"印",但我既意思啫係你要邊個人名haha
如果有機會買d復古波衫,90年代前一定唔好印名,剩係印No.,咁先原汁原味
Originally posted by ciger at 2005-10-7 06:00 PM:

如果有機會買d復古波衫,90年代前一定唔好印名,剩係印No.,咁先原汁原味
多謝教路
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-7 18:00:

多謝教路
交換下心得啫
Originally posted by ciger at 2005-10-7 06:02 PM:

交換下心得啫
haha,第時有錢一定要買波衫
摺吧啦
祖記for sure
黑白軍團

最衰同new castle 撞左
Originally posted by mokbobby at 2005-10-7 06:03 PM:
祖記for sure
黑白軍團

最衰同new castle 撞左
咁祖記型d...
new castle 可能係adidas...真係悶小小...
我唔鐘意祖記,不過因為佢件波衫靚,搞到之前都買左件...
曼聯之前件白色作客 + 利記白色作客
梗係90年代既曼聯啦, main theme夠特別嘛....件件都係有point, 有heart之作

要學綁鞋帶有.....

扮創會Newton Heath又有.....

大大個會徽又有.....

大大個球場又有.....

要打中國功夫又有.....

有晒名宿名字又有.....

要賴地硬, 話係The Dell 度睇唔到隊友輸波既又有.....

要質料唔好, 洗水甩色又有.....

要新意玩拉鍊又有.....:cool:

要熱到死都好, 洗水晾衫好日都唔乾既毛巾又有.....

[ Last edited by michaelyip.com on 2005-10-7 at 11:08 PM ]

640 x 469 PIXEL下載

640 x 498 PIXEL下載

653 x 480 PIXEL下載

640 x 473 PIXEL下載

650 x 464 PIXEL下載

640 x 466 PIXEL下載

梗係90年代既曼聯啦, main theme夠特別嘛....件件都係有point, 有heart之作

補番d相先.....:cool:

654 x 480 PIXEL下載

640 x 457 PIXEL下載

640 x 469 PIXEL下載

640 x 453 PIXEL下載

Originally posted by shaqkobe at 2005-10-6 11:32 PM:
曼聯仲要係Sharp果個年代。型。
唔知"聲寶電子" SHARP ELECTRONICS年代, 版主出世/開始睇波未呢?

SHARP年代仲有SHARP VIEWCAM.........

同 SHARP DIGITAL, 同三個變種.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 大家覺得邊支球隊ge波衫最好看﹗﹗﹗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。