<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想要錢
返回列表 回復 發帖

我想要錢

我無錢, 我想要錢, 更多錢,
/ _6 I# `) H& [1 p0 K有錢有女..... 無錢pk
8 P# ]0 K* Y+ M6 G3 P) }) h$ T1 s4 T8 O
有無人可以幫o下我 ? 我要發達!

& ^9 r" I1 L5 [1 }1 _
) i9 \/ l1 Y4 [; n0 S, O霍 kai 山, Lee Ka Shing are very goodluck to have such weathy fathers..... playing nice actress
走去匯豐總行,對職員講,如果唔比錢你,你就即刻跳樓死俾佢地睇,
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-8 17:02:
5 R# ^$ H7 z. }8 w: m  b問九兄7 g$ ^- ?; A% ~, c5 _) \( a0 W
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... page=12&fpage=1
: z+ K, |- L6 a
你都冇睇第一頁...
* l) N3 q4 k* I+ n9 ehttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=70971&fpage=1& D+ Z" J6 [1 f4 B8 k$ a2 [6 \
#1- ~7 o5 K( O$ K) j1 o7 L0 u
江湖百曉生特區, 九哥(即本人)親自解答, 如各位版友有任何疑難雜症, 即管提出(借錢免問), 本人當以豐富的人生經驗, 替各位解難分憂!!!
. }6 z8 o: W1 R:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
去老笠...........
Originally posted by bwk0317 at 2005-10-8 04:10 PM:3 R9 M" y8 [/ Y6 d2 m* `
我無錢, 我想要錢, 更多錢...
7 i9 T( t! q1 o& r" U6 T4 m+ }
好簡單,去問財務公司借錢
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-8 05:23 PM:' {  s( `% Q2 Z2 o9 R3 k
2 \+ r+ I$ w: E5 I
你都冇睇第一頁...7 H, P+ ]. ?; O4 V  B
[url]http://ww...
! s8 l1 Y" S) V( H. [+ m  Z
好現實喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-8 05:23 PM:
4 {) _0 |! e$ D8 f  i$ Z
9 @6 o! E' O; N你都冇睇第一頁...& b' R2 a# L0 ~8 \
[url]http://ww...
0 k9 B! ^2 Y) X( n3 A0 f: T! |
好現實喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-8 06:59 PM:
/ K2 _$ O, o) A$ b
3 A' o+ O8 f! c% F( p好現實喎
! X6 W4 a3 }3 s7 w3 |
4 p, n$ H& b% M8 d$ z
5 G6 e; @( k$ S$ ]
嗱,九哥又教曉我哋咩叫現實啦~~~~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-8 07:07 PM:
% ^; W4 s' E: _8 {
# a  t3 v# @2 i
2 T5 T1 g$ ?1 A0 Y9 N7 p4 h, S0 d5 n' o. m8 s
嗱,九哥又教曉我哋咩叫現實啦~~~~
3 j0 {* N, j" x8 F" u; _/ Z( j
都教曉咗我
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我想要錢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。