<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 即戰擂台第二彈
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jordi at 2005-10-8 09:27 PM:
好搞笑臨尾 >P<"
臨尾個個都係度鬥撞~
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-8 09:28 PM:

大家係度狂撞。哈哈
問年月日,仲要問埋俾人插左幾多刀......難到丫..........
12題唔係我答啱ga~
我係咪好誠實呢???
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-8 09:34 PM:
d題目n年前既,
如果近d既我一定識
就係咁先有難度ma~
Originally posted by lookityourself at 2005-10-8 09:35 PM:

咁拋大石果個係邊個
我答law,
rick barry ma~
Originally posted by lookityourself at 2005-10-8 09:37 PM:

佢係咪勁人黎ga???
我咁啱買過本xxl 有 introduce佢,
係 brent barry 同 jon barry 個老豆,

都幾勁ga,拎過得分王
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-8 09:38 PM:
nashisthebestpg好勁wo
我之前都諗過足球嗰d唔係我 嗰範,
so 今次咪only 睇basketball 嗰 part law~
又咁啱識答~
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-8 09:50 PM:
有咩問題請題出。我今晚跑完步返黎俾分。
咁夜仲出去跑步 ge ?
呢隻game真好玩,最衰上次去左睇film 玩唔到..............
係呢,隻game係咪一個星期一次ga?
Originally posted by lookityourself at 2005-10-8 10:01 PM:

你睇film??????你咩聯
咩 你咩聯 ar?
唔明~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 即戰擂台第二彈

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。