<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:43:
2 K3 ], P3 Y* O: Q
) S6 g- w; E+ X3 a  {( ?6 b$ ~清揚兄你的新0麥頭"紐約洋基隊"令我懷念住在New York的日子......
9 Y. j. E! F$ S5 R* o我的0麥頭型嗎???
  ]) [9 r0 l' e" j. _6 E# V我近來喜愛特大棒球衫,所以用了"洋基隊"來表達我近來的喜好~
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:43:
$ E% O0 Y5 K0 B% _* K) ~2 ?% L" n( s, O5 G5 O+ R1 y2 {
清揚兄你的新0麥頭"紐約洋基隊"令我懷念住在New York的日子......
/ z4 @8 q( _- x( e+ u% t對住人生經驗丰富的9哥你,我只是死"口靚"仔一名,所以不要叫甚麼清揚兄了,比面既叫清揚便算,唔比面既學某人咁叫癲佬一樣OK~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 22:00:1 Z' W; j5 F& \3 {  N2 W% x' f- y8 t
- X6 Y/ l8 k/ a7 z1 ^
唯有靠9哥你喇~
" p/ j" X7 j6 D) g1 w3 K6 q  @再唔系由我和我細佬舖排多次像之前的劇目(乜乜青山區果單野)出黎提高留言率喇
" T: q7 F# q# {4 H% g: Z
"青山行館高級病人區"是青山Forum獨有的社區...:cool:
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
我覺得~因為有些文章要分才可以看
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:51:3 D4 o3 F( t0 ^" E

0 S" w4 E3 ~1 q0 m2 D"青山行館高級病人區"是青山Forum獨有的社區...:cool:
( ^6 r+ Q! [4 a: S5 f" p$ W
如果能有咁高留言數,我唔介意比人當我痴架(反正都唔系),HAHAHA~~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 22:50:- L5 \) Y1 F  u2 d5 U8 U/ B

: k! f( Y" X, ~) p對住人生經驗丰富的9哥你,我只是死"口靚"仔一名,所以不要叫甚麼清揚兄了,比面既叫清揚便算,唔比面既學某人咁叫癲佬一樣OK~
8 w) L) T3 p# U虛長幾歲, 何足掛齒...$ W7 q1 e9 w( E
有緣結識便是朋友
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 22:56:: l0 O: z1 w6 s) G9 ~
0 G. ]9 N, W' {; ?$ T2 z
如果能有咁高留言數,我唔介意比人當我痴架(反正都唔系),HAHAHA~~
$ ?' B. G7 N9 H6 S命名者可想而知是出自青山, 才有"青山行館高級病人區"的構思...:cool:
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 22:58:
+ w5 r6 H7 Z; I& f" ]' O: y
/ Y7 x2 M& L0 c* k8 Q" q虛長幾歲, 何足掛齒...' q* y* i( p7 ]: A: U% e( T
有緣結識便是朋友
3 V5 o- o4 _8 f7 J; `# L乜叫虛長幾歲???. W2 r  L" p, O3 T6 |; c
太深既中文我唔明架~
3 C+ q- n, N# o5 ?" J- Q& b冇計,中學時期冇中文科,我今日能書寫流利中文全賴長輩教導及補習.........
我就覺得d規則越黎越嚴囉,,,,,,,,,,,,,
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 23:02:
( s2 }2 W0 P' T& N2 Z! V& B1 o1 q* q( y2 f0 z
命名者可想而知是出自青山, 才有"青山行館高級病人區"的構思...:cool:
8 M. m8 i9 z0 I. m7 b' U
你也認為我出自青山?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。