<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 23:03:
/ y3 O7 h- l% O% C  D; q
' p, X) p* j- j+ U2 Y7 L! H* U. Z  y你也認為我出自青山?
5 c4 F- k4 Z# M. h乜個名係你改咩?
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-13 10:43 PM:
8 A* Z# Y- o* ^+ Y& F5 ?( T0 `
1 r% @2 u# {. ]7 N0 H- x& n清揚兄你的新0麥頭"紐約洋基隊"令我懷念住在New York的日子......
" u: q) [  x4 A! e
3 O! b: G* C+ w. m% q4 W3 d乜九哥你住過紐約咩? 邊區呀? 我以前住過 Rockaway, Astoria, Lincoln Center 附近,唔知大家曾經係唔係舊街坊哩?$ y0 ^3 a$ ?$ f

( o" ]# O* N7 T9 j9 |! G) Z[ Last edited by cfud on 2005-10-13 at 11:27 PM ]
Originally posted by cfud at 2005-10-13 23:26:
, h/ _9 ~" [; u' W8 o0 w) p7 u( A% n7 n7 e, C- j7 o

7 N- a: _! T' f  c  |! N6 C乜九哥你住過紐約咩? 邊區呀?...
: S8 p( V9 L( t7 v3 a& [8 r' ^Downtown Mansion Street, 近East Broadway!!!
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 清揚 at 2005-10-13 11:02 PM:
9 V* o5 D$ ^: o1 i" ?3 d- |: }% q+ [, ^
乜叫虛長幾歲???
/ n  c5 p9 x# U- s! q太深既中文我唔明架~, s, s% d9 L  M/ i0 r
冇計,中學時期冇中文科,我今日能書寫流利中文全賴長輩教導及補習.........
+ X' P6 C4 }8 ]4 Q( U+ f1 I
虛--只不過
& M6 L0 K6 L* W4 _長--大
  {* Y- N% @. D9 U# j4 R8 H4 `# h3 v- t  n& U* R  [
我真係好鐘意講粗口,
7 c& F4 x" {! h1 b$ ho拿! 講粗口唔一定係問候娘親,
8 k8 m# l; z* v- x/ I: w& ^只係加強語氣而已.
Originally posted by AWU at 2005-10-14 12:05 AM:7 l$ G6 H  b  d6 F, W+ \  Y
我真係好鐘意講粗口,
% {7 N( [! P% l, k) Jo拿! 講粗口唔一定係問候娘親,
: a/ @. n" ?& P4 j只係加強語氣而已.
. g( o: r8 T! R$ C+ Y敢代表你助語詞不足, 温下書啦
Originally posted by d228216 at 2005-10-14 00:13:7 Y- J+ e4 ]6 c. I. c
- Z2 `! [. w* v9 h7 p
敢代表你助語詞不足, 温下書啦
. _2 W" n4 E) c( b/ m7 a3 A/ e; ~特別推薦李敖, 黃毓民及陶傑的書, 文中有骨, 語中帶刺, 粗口乃小道矣....:cool:
原來都有人有同感覺......! ]  T; F. [0 e" V; x) I
我都少參與左啦......
( y& i: p. L5 x" H一來很忙,二來上來頗悶.......( R3 r' A. b; r+ l& m* O
我最鍾意留連既"戀愛區",版主都放手由得它荒廢啦~~
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
分數制度同新下載限額好趕客
  t( W! z+ n/ l5 o/ Z0 K( W: u6 \
我得1000k咋...睇唔夠10張已經到
Originally posted by d228216 at 2005-10-14 00:13:
( J7 q, b% ^; G+ `$ T2 O0 s+ U0 Q
- D( i. Z# e: w, C# j! f$ o敢代表你助語詞不足, 温下書啦
' q" c+ B( N7 X; b) G* E2 {2 q  H" K
Originally posted by 亨九利 at 2005-10-14 00:20:
# e' x- k, {/ o8 w) A& h. c0 D
# X# `$ T! L9 o  ~9 [& ~' k' N特別推薦李敖, 黃毓民及陶傑的書, 文中有骨, 語中帶刺, 粗口乃小道矣....:cool:
4 _2 V1 A5 ~0 ]& h4 ^
1 v! y0 M" m7 ^' b6 V' W$ t' wo甘就要跟d兄同九哥學多d野啦/ c  E9 {, s' g- Z6 k4 }
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唉...有冇人覺得26fun愈黎愈悶??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。