<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 球證偏幫,王晨叫冤,大家有咩睇法?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 甘國武 at 2005-10-14 23:59:
頭先新聞話蔣xx奪冠,都計落主隊江蘇度...
而且佢寂寂無名,竟先後打敗龔智超、王晨、龔睿娜...
一切好像有跡可尋...
的確更令人起疑。依家江蘇金牌已達32面,多得有點出奇。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
睇報導話佢比賽中途嬲到掟拍兩次...
無睇場波好難講係唔係真...
不過我覺得佢連賽後既訪問都不斷鬧...
就有d 唔夠風度...
比賽時控制唔到情緒可以接受...
但賽後訪問...仲鬧黎做乜鬼...
佢鬧到成個八婆咁...
唔夠大將之風~~!
Originally posted by sonyguy at 2005-10-15 01:21:
...
佢以前係中國果陣都唔知有冇比人偏幫過
Originally posted by sonyguy at 2005-10-15 01:21:
...
坦白講。龔智超、龔睿娜等好手出局後。王晨已成為奪冠大熱。如果真係被球證偏幫而輸。佢既反應都屬於正常啦。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by sonyguy at 2005-10-15 01:21 AM:
...
如果你比人屈,你都咩啦!

仲記得兩年前,學界元朗區決賽,
伯裘 "黑哨" 輸比毅智,果時我乜粗都爆曬tim啦...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
在比賽中...即時既反應可以接受...
所以佢比賽中掟拍係無問題...
但賽後...仲鬧黎做乜呢?
加上佢仲有場季軍賽要打...
咁勞氣影響比賽心情啦...
...
另外我都好明白佢既心情...
但我講緊既係大將之風...
一個世界級既選手...
要有世界級選手既風度...
加上賽後你係咁鬧...有乜用呢?
既然無用...點解唔可以大方d 去接受訪問呢...
入到更衣室你鬧晒佢十八代都無所謂...
但對住鏡頭...有失大體囉!!
總結一句...
我想講既係...
唔係佢咁做岩唔岩...
而係佢應該可以做得更好...
可能只係對住鏡頭好無奈咁笑一笑...已經夠晒...
公平與否...大家心中有數!!
Originally posted by sonyguy at 2005-10-15 11:14 AM:
在比賽中...即時既反應可以接受...
...
小器人的本性,d人扮大方其實是夾硬扭曲人性
好似我阿sir咁,成日讀書人自居,自恃 "大道不官" ,加陣咪日日眼紅曾特首...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
我覺得佢做得啱wo!!!
唔公平既比賽打黎都冇義意
爭既只係得個銅牌,我就唔稀罕la
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-15 11:27 AM:
我覺得佢做得啱wo!!!
唔公平既比賽打黎都冇義意
爭既只係得個銅牌,我就唔稀罕la
但系拎到個銅牌,都好過冇啦:cool:
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-15 11:29 AM:

但系拎到個銅牌,都好過冇啦:cool:
佢嬲到訓唔到,就算打都唸住尋日,再打都唔會驘
咁不如抗議下,至少等賽會正視番個問題
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 球證偏幫,王晨叫冤,大家有咩睇法?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。