<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界足球先生選舉~~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ciger at 2005-10-14 10:02 PM:

你連最基本邏輯都未明,就梗係唔會有結果啦
咁你又明???唔好話完一個到一個啦
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-10-14 21:56:

如果佢講雲佬,你係咪又會挺身而出話...
好喇~夠喇~
既然人地都聽不入耳倒不如留番啖氣暖肚la.
(我完全體諒、明白你既心情架)
Originally posted by 清揚 at 2005-10-14 21:58:

都話想我出唔到聲咪bank 我low~
算啦你。唔好再講D咁既野啦。ban你之後,你咪又係要叫我地解禁=.="

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by 清揚 at 2005-10-14 10:03 PM:

好喇~夠喇~
既然人地都聽不入耳倒不如留番啖氣暖肚la.
(我完全體諒、明白你既心情架)
講多句,如果你鍾意果個人(球員又好,咩都好),比人話呢樣果樣但又唔係事實,咁你會點???
如果你條女比人話你都會出聲啦,係咪先,問心果句
摺吧啦
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-14 10:03 PM:

算啦你。唔好再講D咁既野啦。ban你之後,你咪又係要叫我地解禁=.="
咪係,扮完死狗呃完我地又黎過
摺吧啦
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-14 10:03 PM:

agree, 係啦...唔好咁悔氣...都話係討論
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-10-14 10:05 PM:

agree, 係啦...唔好咁悔氣...都話係討論
有時d野唔係話悔氣,唔係話死都要嘈,但係佢地咁講都唔知有咩居心,成日話得罪講句,如果係講事實既怕咩得罪???
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 22:02:

點解我要話雲佬呢,因為佢多碧咸幾票,呢個先係問題,而我唔係話唔可以提碧咸唔提雲佬,但係提呢個問題出黎果個人想點先
你要明白唔講唔等於冇嘅道理,佢見到碧咸多人投,想講以碧咸2005年嘅表現唔應該值得投,佢用字係過火但唔等於針對碧咸,係針對都係針對碧咸fans啦,佢可能睇唔到雲佬有7票(當時),冇規定一定要睇哂先可以回post,只要佢講嘅野合理,就唔係針對

[ Last edited by ciger on 2005-10-14 at 10:08 PM ]
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-14 22:03:

wakakaka~
你like咪ban ㄚ,但你有ban我的罪狀嗎?
若冇罪狀而ban,恐怕難以報眾喎~
仲有上次系我brother惹你禍,佢惹禍ban我a/c始乎.......于情不合喎~
Originally posted by ciger at 2005-10-14 10:07 PM:

你要明白唔講唔等於冇嘅道理,佢見到...
我當然明白呢個道理啦,我唔係話怪hanschan,佢講既的確係事實,只不過我係叫大家講埋雲佬啫,所以我初初話hanschan既言論係有d啱有d唔啱,佢話個人喜好呢樣野一樣都係係雲佬果度發生啫
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界足球先生選舉~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。