<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界足球先生選舉~~
返回列表 回復 發帖
其實冇理由可以多選,世界足球先生從來都係一個,多選就要選埋次序,即係選埋冠亞季去計分
Originally posted by ciger at 2005-10-14 09:05 PM:
其實冇理由可以多選,世界足球先生從來都係一個,多選就要選埋次序,即係選埋冠亞季去計分
同意,如果多選既話,阿豬阿狗都可以有一票啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 09:02 PM:

講事實當然冇問題
...
咁整係講碧咸又唔係咁好0既,你話朗拿甸奴,雲佬都真係一時好一時唔掂...
HansChan又話揀得佢都唔識睇波就唔要得啦
講真,講全年,雲佬都傷左好耐,碧咸都keep住踢,又唔講佢
講今季,碧咸明顯top 10啦,8場波8個助攻...
如果上季尾踢好d都真係有機會...

同埋呢果係個人意見,為乜針對個別球員呢..
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by skjeiw at 2005-10-14 09:03 PM:

林柏特都幾有機會...雖然今年季初唔係咁突出,但係都keep到車仔同國家隊都有波入
我覺得謝拉特可能三甲之內,話晒都係歐聯MVP
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 20:51:

又點呀點都唔夠你惡,講過既野唔算數

[ Last edited by abc123aa on 2005-10-14 at 08:55 PM ]
講過既野唔算數=惡???
乜定理???
你發明架???
咁叫abc123aa la~
我諗講過既野唔算數叫做無賴堵~
Originally posted by skjeiw at 2005-10-14 09:10 PM:
咁整係講碧咸又唔係咁好0既,你話朗拿甸奴,雲佬都真係一時好一時唔掂...
HansChan又話揀得佢都唔識睇波就唔要得啦
講真,講全年,雲佬都傷左好耐,碧咸都keep住踢,又唔講佢
講今季,碧咸明顯top 10啦,8場波8個助攻...
如果上季尾踢好d都真係有機會...

同埋呢果係個人意見,為乜針對個別球員呢..
我就係唔明點解只係講碧咸一個,ciger話計上季下半季呀嘛,咁碧咸一定冇可能得,今季都唔會計落去嫁啦,加上8場波8個助攻對碧咸呢幾年黎講算多,不過唔係全盛時可以比,
我知投雲佬既一定係曼迷,雲佬今季都有幾多波入,不過因為呢個唔計今季,所以唔應該計埋落去,
我覺得HansChan有講得啱有講得唔啱

有d人鍾意針對人冇辦法
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 09:10 PM:

我覺得謝拉特可能三甲之內,話晒都係歐聯MVP
不過英超就唔掂啦...同林柏特比差成條街
同埋又幫唔到利記d乜,守得好je,攻又唔掂...始終表現唔平均影響到佢入三甲機會
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 21:02:

講事實當然冇問題
...
本少爺不屑與你此等人一談~
Originally posted by 清揚 at 2005-10-14 09:11 PM:

講過既野唔算數=惡???
乜定理???
你發明架???
咁叫abc123aa la~
我諗講過既野唔算數叫做無賴堵~
你仲唔惡???下下你講完既野可以當無事發生仲唔係惡呀???直頭係無賴之霸
摺吧啦
Originally posted by 清揚 at 2005-10-14 09:14 PM:

本少爺不屑與你此等人一談~
算吧啦你,係人都知你係咩人
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界足球先生選舉~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。