<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界足球先生選舉~~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-14 09:30 PM:

有D野兩睇既~
啱傾咪傾多兩句low,唔啱傾咪算low~
唔洗下下講乜野冇口齒下化,咁做對你呢個版主有益?
我一早講左唔想同你呢d人化敵為友,根本多餘
鬼叫你比我捉到痛腳呀
摺吧啦
雲尼斯杜萊純支持。

仲有Sport板飛機區 索女運動員、PE學生妹等緊你(新圖非附件~免分~)
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 09:30 PM:

根本上呢到既球員係上季既下半季踢得好既得幾個
泰利都無...卡富有?咩選舉呀
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
Originally posted by ciger at 2005-10-14 09:30 PM:

朗拿甸奴都無乜份量,駛唔駛下下都要...
我咪問下你邊個有機會lor...你又係咁講
Originally posted by skjeiw at 2005-10-14 09:32 PM:

泰利都無...卡富有?咩選舉呀
係咁嫁喇,其實上季皇馬最值得入選世足先生既應該一個都冇先啱
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 09:33 PM:

係咁嫁喇,其實上季皇馬最值得入選世足先生既應該一個都冇先啱
施丹都還可...
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 21:28:

都講左啦,好多人都係睇個人喜好,雲佬都贏舒夫真高啦,咁又點呀???
唔通碧咸多果幾票就要插爆佢???
你這個問題等於偷野比人拉左就問差佬好多人都偷野,點解唔拉佢地拉我,多人投雲佬你都可以開聲話唔合理,但有人話投碧咸唔合理就絕對冇講錯
Originally posted by skjeiw at 2005-10-14 09:34 PM:

施丹都還可...
表現唔好就係唔好,陣間又比人話呢樣果樣,如果施丹都還可既話不如揀卡斯拿斯啦
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-10-14 09:35 PM:

你這個問題等於偷野比人拉左就問差佬好多人都偷野,點解唔拉佢地拉我,多人投雲佬你都可以開聲話唔合理,但有人話投碧咸唔合理就絕對冇講錯
我咪出左聲囉,你引用左呀
咁事實真係咁樣,要針對碧咸都搵d有力d既證據啦
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 21:36:

我咪出左聲囉,你引用左呀
咁事實真係咁樣,要針對碧咸都搵d有力d既證據啦
問題係唔可以話人投訴碧咸唔合理嘛,有力既證據我諗有睇波都知道,唔通逐球波攞黎同你研究咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界足球先生選舉~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。