<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界足球先生選舉~~
返回列表 回復 發帖
得罪講句....
選得碧咸既人都係好盲目............單純個人喜好............
再衰啲講就係唔識睇波!
(一係就係女黎既!)
Originally posted by 清揚 at 2005-10-14 08:40 PM:

小心講野ar,呢度D碧咸FANS好惡架~
(我絕對認同你既講法,除非佢能回復癲峯時的水準la)
哈~
都係講事實啫!
點解我話碧咸呢??!!!!
講真.....黑雙殺年代既佢係真係有啲獨當一面既嘢......
但而家??
大家有睇英格蘭對波蘭嗎??
講真......我覺得冇咗碧咸....英格蘭打得有返晒隊形, 對之前好咗好多!!!
之前佢一行埋十二碼點我係即係爆粗的.......一飛沖天之後仲要賴地硬!!(下下都望返個莫皮賴跌腳!! 實質佢甘既方式射十二碼法十球九球都會有機會飛高啦!!佢而家話唔射係明智架!!)
講佢响皇馬.......個人認為......皇馬冇咗佢會打得更好......佢個甘既位....打法同隊形一啲都唔脅調.....係佢就隊波定隊波就佢?????????
佢既顛峰時期真係搶眼, 但都唔係問鼎歐洲足球先生啦!!何況而家??????
而家既佢係普通既球員一名而已....對球隊某程度黎講係負類黎添!!(因除咗佢停賽同傷.....其餘時間startup都要有佢.......對英格蘭國家隊黎講影響硬大!!!)
佢既實力係顯注不及當年所謂顛峰時期......
所以我先話選佢既人係因為單純個人喜好囉......情意結嘛......
即係有啲人死都仲以為英格蘭有力問鼎世界盃冠軍之嘛......超!!講好多年啦!!!英格蘭國家隊既比賽近年真係冇一場令人印象深刻......大多都係悶波!!對上叫有印象要數返98世界盃同之後一年多既時期(當時隊形同打法係好過而家好多.....話嗰時既奧雲係勁.......相信冇人反對!).....但要講問鼎世盃?? 加斯居里年代打後真係諗都唔好諗啦!!
而家??????哈~~
真係大叫幾聲"碧咸~~~你=好型好靚仔呀!!" 甘佢就會飛天呀?! 而家碧咸真係好踼得好平庸!
Originally posted by skjeiw at 2005-10-14 10:29 PM:

算啦...唔好再講啦...已經鬥得好勁ga la
我都係叵應返啫......
佢哋對之前既發表有誤解....所以嘈起上黎嘛......
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 10:37 PM:

你話係皇馬要球隊就佢,但係皇馬季初...
唉...
講真.....
不過你又可以話冇甘比較....
朴智星同碧咸...邊個踼得好啲吖???
明眼人都一眼睇得出啦!(雖然位置有啲唔同.....但若佢哋同一隊, 只可選一個.......有腦既都選朴智星!)
碧咸而家係好平庸(我覺得!可能因佢好耐都唔係踼右中場啦!但佢既實力下滑係事實!)
你講得岩呀! 佢踼返右中場係好好多呀, 因係佢相對地善長既位嘛!
但同當年比呢??
而家話選足球先生喎! 何得何能呀佢??
我之前既post講既嘢....我覺得係甘囉!佢唔射十二碼係全球支持英格蘭既球迷福氣, 反英格蘭既球迷惡夢! 佢唔再係必然正選, 對球隊係好事!(我唔係你話我話到佢一冇事處甘呀!!)
至於盲唔盲目哩吓嘢就見仁見志啦.........
但好多人都依然記住佢以前所謂顛峰時間既嘢黎諗佢而家就係事實!
朗拿度98世盃決賽點解要出吖???????
我唔係話事情必定一樣......但會有相似地方囉!
(如twins哩啲垃圾.....你唔俾歌佢唱你估會點吖???????有啲嘢唔多唔少都係造出來的!)
重申! 我只係覺得碧咸踼得平庸.....唔係話佢一冇是處!

[ Last edited by HansChan on 2005-10-14 at 11:00 PM ]
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 11:04 PM:

先生,我冇話佢依家可以當選世界足球...
老兄!
我一開波都係話"選碧咸做足球先生好可笑!"甘既意思!
我理得你有冇話佢可以做足球先生吖!
激啲講.....選既人係盲目!
你要衞護碧咸, okay! (我講佪比喻, 而家要朴智星定碧咸,你就連而家既朴智星同'以前'既碧咸你都講埋, 然後就點都一定係碧咸好.....唉......我老豆廿年前踼精工, 佢而家連我都扭唔過呀!)
唉.......討論吓啫.......唔駛啫住人啫到甘行.......(唔好誤會!! 只係話回應乜都好.....講完咪算囉!)
大家都有自己認為o架啦!

[ Last edited by HansChan on 2005-10-14 at 11:13 PM ]
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 11:19 PM:

你一開波係咁講係我誤會你,ok?
不...
你仲係黎得甘激......
你口口聲聲話"其他人講既唔係事實, 係事實就會一齊講......"
乜嘢係事實?!
响你之前講既嘢......."碧咸係好!"就係事實.....(只係總括你既語詞!)
係你"認為"...唔係"事實"!
邊有標準o架!
我"認為" "碧咸係廢物中既廢物!!! 連李健和都不如!!!"
如何???????
係我"認為"....我相信既"事實".....甘點?
(若你要話我之前一個好causal既reply講咗一句"講事實啫!"....甘我更正"講我認為既事實啫!!")
我老豆廿年前踼乜梗係唔關你事啦! 只係你之前話全盛時期既碧咸(而家唔係, 將來未發生.....甘即係以前啦!)同而家既朴智星黎簡.......甘我咪比喻我老豆廿年後既今日連我都扭唔過呀甘囉!
一句甘簡單既問題"簡朴智星定碧咸?"
你認為碧咸咪碧咸囉.....
又話乜嘢"朴智星都唔乜乜乜啦!"
甘又點呀??
問題係overview黎問......(overview, 我覺得而家朴智星係好過碧咸十倍左右!)
你既反應係要揾嘢出黎證實碧咸好呀! 朴智星都唔係下下甘好o架......
唉........又點吖?!
各人有各人喜好啦!
我之前講英格蘭對波蘭冇咗碧咸好表現好多.....
同一場波....你鍾意既可以話冇咗碧咸一池死水o架!
鍾意講咪講到夠囉!
唔好吓吓攞"事實"掛响口邊.......你講好多嘢都將你"認為"當做事實.....
又要講埋晒啲"全球球迷都係盲既咩?"證實我講既唔係事實....
唔係事實黎o架!
事實响邊啫?
我係認為大多球迷都盲目喎.....我point out咗點解喎!
甘你認為唔係咪唔係囉!
成熟啲啦!
唔駛下下都要啫到甘行.......
衝住黎既!
又話我唔知之前發生乜事所以就點點點......
我係唔知o架!但唔代表你講既嘢人人都認同嘛!(我冇話你岩定錯呀!!)
唉.......岩聽咪講多兩句......唔岩聽咪第二度講過囉!
駛乜甘啫!
我認我將呢件事同之前清揚既夾埋一齊講,所以我先講到咁激,因為你根本唔知之前清揚講過d咩,想知就自己搵返d文章啦

唉....."啫得甘行"
唔係話我覺得你話我!
我係話响哩個topic裏面, 你做出黎係"啫到人好行!"
我唔知你同清揚兄之前有乜過節(都冇興趣知!)........但我都係嗰句.....講嘢啫!
大家各有各認為啫!
你都依然係"口話唔係實質依然係"...
係咩呀?
咪係話你點都要將自己認為當"事實"囉!(可能唔係全部.....一部份啦!)
就憑你一句"我只係覺得你哋啲人唔知當碧咸係乜!!"
唉.....人哋當碧咸係乜與係何干?!
我當碧咸係廢柴, 阻礙世界足球事業發展既人渣!!!!
甘點呀?!
我認為之嘛!
或者...
我認為既事實之嘛!
so what?!
你認為唔係咪唔係囉!
唔駛甘火既!
我一啲都冇喎!
只係想叫你唔好啫人既言論甘行, 以自己既立論行頭之後唔俾其他論點爬頭啫.......碧咸係唔係好球員甘.....有人認為係, 有人認為唔係o架!又如何啫!
覺得之嘛! 冇話事實唔事實o架!!!
我講到甘你都仲話"個事實咪就係乜乜乜囉!"......(都話咗個人認為既發表....係只可以係自己"認為"既"事實"....其他人可以同意或唔同意既)
他人踏著你既喜好, 你點都要心存"人哋係唔正確, 要人服"既心態......係甘駁係甘駁咪叫啫囉!!(你反駁好乜都好......你問吓自己係唔係?! 你下意識都答都你啦......唔駛响人面前認或否認!)
唔好理清陽兄係唔係甘吖....你自己可以唔係o架嘛!
你可以話"我係唔成熟!".....甘點解自己唔去成熟俾人睇呢?
仲反駁話所以要响度同人互片(唔記得咗你既字眼!)....
何必呢!
說話就差唔多喇!唔岩聽咪當冇聽過囉!
覺得同你傾到計先同你講甘多嘢啫!
都係嗰句,
"成熟啲啦!"
(加多句!!" 碧咸正廢柴!!!!!!")

[ Last edited by HansChan on 2005-10-15 at 12:29 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界足球先生選舉~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。