<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界足球先生選舉~~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-14 21:50:

嘩!好寸
對唔同人要用唔同方法既~
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 21:51:

你出聲先唔通我唔回你咁冇禮貌咩
"河水不犯井水"唔好咩?
況且.......我只是想忠告別人小心說話堵~
仲有唔見你回我其他post既,why只回這個?
Originally posted by abcde1918 at 2005-10-14 21:53:

對亨九利呢?
9哥是我知己~
(需然不知人地點睇)
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 21:56:
你又識講呢句,但係你又做唔到,如果你唔出聲就冇事啦
都話想我出唔到聲咪bank 我low~
Originally posted by ciger at 2005-10-14 21:56:

如果佢講雲佬,你係咪又會挺身而出話...
好喇~夠喇~
既然人地都聽不入耳倒不如留番啖氣暖肚la.
(我完全體諒、明白你既心情架)
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-14 22:03:

算啦你。唔好再講D咁既野啦。ban你之後,你咪又係要叫我地解禁=.="
wakakaka~
你like咪ban ㄚ,但你有ban我的罪狀嗎?
若冇罪狀而ban,恐怕難以報眾喎~
仲有上次系我brother惹你禍,佢惹禍ban我a/c始乎.......于情不合喎~
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 22:05:

講多句,如果你鍾意果個人(球員又好,咩都好),比人話呢樣果樣但又唔係事實,咁你會點???
如果你條女比人話你都會出聲啦,係咪先,問心果句
Sorry,現實中的我絕不會盲目偏幫任何人,包括我daring,我父母姊弟~
佢地有錯在先我一定唔幫~
Originally posted by ciger at 2005-10-14 22:10:

討論要有point,冇point嘅就係吠,唔好成日撩是鬥非
sorry ,我系人so不懂得吠~
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-14 22:12:

你郁D就板主試下ban你,我相信呢點已經係挑戰板主權力的行為。就係呢點已經可以ban你啦。
唉~你過得自己果關就出手la~
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 22:12:

咁如果你條女明明冇做錯事,但係比人話呢樣果樣你會點?
你要先明白冇做錯事點會冇端端比人話先,比人話就一定系"空穴來風乜乜乜la"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界足球先生選舉~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。