<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界足球先生選舉~~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ciger at 2005-10-14 22:15:

你連個都打埋出黎啦,仲話不懂得
哦~你都打左個字出黎喎,你又是否懂得 ?
Originally posted by ciger at 2005-10-14 22:21:

我唔係打出黎架,我係highlight人地然後複製再貼上
PS唔好拾人牙慧
拾人牙慧??又乜鬼詞匯ar,因我以前讀國際school so我中文底子有限,請解答~
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-14 22:20:

其實我都唔想咁做。不如依家每人少句算啦。好無?
你能拋開我不光彩的過去給我重生的日子,好無?
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 22:31:

唔係喎,呢個世界上就算你冇做錯左都會比人話
例如呢?
(請不要用我以前D戰績作例,因我以前擺明搞事既~)
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 22:34:

人地眼紅你咪會囉,一定會雞蛋裡挑骨頭
未試過喎,雞蛋裡挑骨頭都系想你好堵~
Originally posted by skjeiw at 2005-10-14 22:38:

咁佢係咁撩起人
何以見得???
Originally posted by shaqkobe at 2005-10-14 22:36:

我一路都無伎視過你喎。俾個機會自己俾個機會人地啦!依家唔好再嘈。我林係大家之間有誤會者。重新開始吧。
唉~好煩,我根本冇回某人post,只系某人回我post,如果系我回某人post先而發起罵戰你ban我亦無話可說~
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 22:40:

睇下係咩人既啫,唔同人有唔同人既要求同居心
你系要咁諗冇計架喎,
一系你就對批評視作進步的樓梯,從而無止境改進~
一系就做到你認為的最好無視其他批評~
Originally posted by abc123aa at 2005-10-14 22:44:

之前你細佬用之前我地都未ban你啦
我洗唔洗多謝你既Kind ar?
Originally posted by HansChan at 2005-10-14 22:57:

唉...
講真.....
不過你又可以話...
好收喇真系~費事又有人話你踩breakham ar,breakham真系一個禍水,次次罵戰皆因佢而起........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 世界足球先生選舉~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。