<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sonyguy at 2005-10-19 11:05 AM:

=)...
嚇得我...我一睇...四場波傳中三百幾次...
差唔多每分鐘傳一次...
傳到腳都軟呀~~
哈~ 右係wo~ 腳軟番到屋企, Mrs. beckham 實叫佢leave皇馬架啦~XDXDXDXD:cool::cool:
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-19 11:49 AM:

史高斯兩黃變一紅..
原本giggs做隊長,park入替giggs
一睇到park做隊長好興奮
係wo~ 因為諗都冇諗過  不過我覺得會攪到Rio5會唔開心~ 佢話想做有耐都冇得做, 會唔會一怒之下過檔車仔架
Originally posted by supportMU at 2005-10-19 06:41 PM:

係wo~ 因為諗都冇諗過  不過我覺得會攪到Rio5會唔開心~ 佢話想做有耐都冇得做, 會唔會一怒之下過檔車仔架
好唔鍾意費sir成日尾段先放人入黎,
今場80分鐘先換park入黎,一換入黎生哂
如果早d換我相信mu會有波入
Chelsea can buy whatever they want? Everyone with some common sense knows this is not true.
I admire Morinho not just because he is a winning manager, he is also a warrior.
I remember when Chelsea was losing 0:1 to Newcastle at the first half in FA Cup last year, Morinho substutited all 3 players at the second half to try to save Chelsea. Although he failed because of Bridge's broke leg, his brave is in my mind.

And I predict - Man U will never win premier league again under Ferguson's management.
Because he is not the one I knew before.
I supported Man U since Cantona's period, in between Blackburn and Arsenal won the league and I still thought Man U can win the league back, but after Beckham's leave, Ferguson start to buy wonderful kids and then try to adjust the formation to suit them. Ferguson has really changed.

Good Luck Man U. I hope to support you again after Ferguson's leave.
Originally posted by supportMU at 2005-10-19 18:35:
你地明唔明架=   ="......  唔係...
至於你話mu買人都用左好多錢, 係Y, 但佢d錢係由簡東拿年代同由青訓出黎架6小福,黃金個10年8年win番黎, 係在足球圈搵番黎, 唔係賣油搵番黎架....
曼聯銀彈政策天經地義因為佢係曼聯,車路士用多一毫都有問題因為佢係車路士,唔係傳統勁旅,所以唔可以攞冠軍,銀彈政策就係銀彈政策,理得佢D錢由邊到黎,我地係球迷,唔係商業罪案調查科,和黃投3G牌D錢夠唔係從電訊到賺返黎,係貨運零售到賺返黎,咁又唔啱呀?足球已經淪為一門生意(由曼聯帶起),阿巴莫域從一門生意補貼另一門生意關其他人乜事?
勝就係勝, 敗就係敗....符碌入左, 都係入波
我冇話咁唔算贏,只不過講出9連勝嘅關鍵,早幾年曼聯阿仙奴都有機會,不過往往陰差陽錯贏唔到,關乜事
仲有點解咁多球員想去車路士,除左錢之外車路士目標係向每一項錦標進發,而且用人講狀態,球隊贏開波唔會亂轉陣,正如你所講基斯普都要打後備,因為杜奧巴打得好,如果比曼聯,睇下邊個出名D咪出邊個囉

[ Last edited by ciger on 2005-10-19 at 10:12 PM ]
救命呀,我投降啦=    ="   係我誤解左車仔......   唯有希望多幾個有錢佬,可以注資入MU, 打救下MU啦~ (最好就有錢過油王啦...不過都幾難)

p.s 學雞兄話法, 有個有錢話事人入左MU之後梗係要第一時間炒左費sir佢啦
其實車仔今季的陣容,不算是星級,比起早兩年差得多。好明顯老摩是個實而不華的領隊,雖然他言談較為高傲,但他真是講得到做得到。全世界都說車仔是金錢玩晒,但看今時今日的陣容,的確他想用一些二線球星來向人說:"他們是一支實力的隊伍,不是明星球隊!"不過我們可以看看是否真的成為一支實力的球隊,可以用時間來證明
Originally posted by kakeidevil at 2005-10-19 09:34 PM:

好唔鍾意費sir成日尾段先放人入黎,
今場80分鐘先換park入黎,一換入黎生哂
如果早d換我相信mu會有波入
咪係lo~ 明知s18踢得唔好就快d換人啦(結果球証快過佢出手啦=   =" ) 一係就換c7啦~ 一次突破都冇......對里爾都攪到咁....唉.....費sir早d出手咪好囉....一睇星仔出黎就爆左幾野就知早換可以入波啦~~ 右唔洗打小個, 右有3分, 傑斯仔右唔洗俾人打=  =" 唉... 費sir真係好似唔想撈咁
Originally posted by iversonche at 2005-10-19 23:26:
其實車仔今季的陣容,不算是星級,比起...
好多人唔服輸咪搵藉口囉,唔好話買人吖,出糧都要錢啦,如果冇錢又點比12萬鎊週薪一個後衛吖,又唔諗下摩連奴點用鐵腕手段對d扭計球員,好多領隊只會用人唯親,唔順眼話之你係救世主都賣走,罔顧球隊前途,仲話球會無錢支持佢,比人用錢玩哂,最慘D球迷又信喎
鐵腕手段??哈哈~笑話~

咁右係呀~ 沒錢右點可以養一個5萬鎊週薪架年青超級後備後衛吖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。