<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢
返回列表 回復 發帖
多錢唔係=勁 , 早幾年車仔以經有錢 , 但係一樣唔掂 , 自從犘連奴來左之後先開始勁 , 佢有錢係著數 , 但係唔可以話佢地只係因為錢而勁 , 林伯特好貴咩 ? 泰利好貴咩 , 唔係 , 林伯特唔算貴(買番來個時) , 泰利更加係青訓 , 佢地唔係成隊波都係只因為錢 , 而且佢地唔似皇馬 , 買埋d球星 , 老實問下自己 , 車仔未買c治之前大家知唔知佢咁勁 , 佢地係有眼光 , 因為以上種種 , 雖然我係阿仙奴fans , 但係我唔憎車路士..
俺就是林伯特1234
= =Arsenal fans use lampard's icon.....
Now's the time,Italy.
Originally posted by arsenalhrs at 2005-10-16 07:09 PM:
多錢唔係=勁 , 早幾年車仔以經有錢 , ...
同意!!!不過犘連奴真係教得好
落場後只許盡力去跑
最怕未來十年油王都仲係車仔老闆!!!
落場後只許盡力去跑
Originally posted by adamjacky123 at 2005-10-16 07:10 PM:
= =Arsenal fans use lampard's icon.....
我個名都見到我係fans=.= 另外車仔我只鐘意林伯特 , 其他人唔憎 , 不過冇喜歡
俺就是林伯特1234
Originally posted by arsenalhrs at 2005-10-16 07:13 PM:

我個名都見到我係fans=.= 另外車仔我只鐘意林伯特 , 其他人唔憎 , 不過冇喜歡
I see.....
Now's the time,Italy.
Originally posted by arsenalhrs at 2005-10-16 07:09 PM:
多錢唔係=勁 , 早幾年車仔以經有錢 , ...
Support too.
Actually in the current Chelsea's team the most famous players before coming to Chelsea is...
Makelele who came from RM, the others just came from weak teams.

So Chelsea just bought players for higher price, does not mean they have bought the best players. They win the league last year greatly because of Morinho's management.
油王入注車路士第一年雲利亞利年代又冇人咁講,係而家車仔無敵D人先咁樣話~
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
車路士十年前已經好有錢, 引入好多真係大牌o既球星, 好似古烈治, 維埃里, 蘇拿, 韋亞等等, 又不斷用高薪吸引史坦力, 費拿, 彭路基, 保加迪, 干查呢d 國外球星加盟, 不過都係得隻足總杯, 之後雲尼亞里加盟就買埋d 基斯普, 華朗, 梅度, 杜夫呢d 搶手貨, 不過都只係 win 到聯賽亞軍, 摩連奴買o個d 只不過係泰亞高, 杜奧巴, 施馬田, 查洛鍚之流, 但都夠贏聯賽冠軍, 呢班人來車仔之前有幾多個係為人熟悉呢?
有錢+車仔=憎恨?
有錢+曼聯=快感?

如果油王買既係曼聯...會唔會有咁多人谷氣呢?
如果不斷咁用貴價買人既係曼聯...會唔會有咁多人覺得on居呢?
如果不戰無不勝既係曼聯...會唔會有更多人開心呢?

唔明點解的人咁憎車仔,佢有錢買人,之後成隊波打得好咪多囉!
唔通年年都係曼聯曼冠軍先啱?
何況車仔買既係實用大過名氣..比皇馬洗得咁恰當!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。