<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾奧羅斯 at 2005-10-16 08:29 PM:
有錢+車仔=憎恨?
有錢+曼聯=快感?

...
我自己都係曼聯fans..........
有錢+車仔=憎恨?
有錢+曼聯=快感?
依d完全都係fans既感覺姐...你鍾意mu一定睇對車仔眼紅.......
你係車仔fans....見到mu有錢車仔冇錢你都會眼紅.....
好正常......
我唔知係咪丫.....但係我覺得mu多fans過車仔好多.........
點解呢...係咪車仔人緣差?
Originally posted by 瓦特鬼仔 at 2005-10-16 09:36 PM:

我自己都係曼聯fans..........
...
曼聯 fans 總認為曼聯贏波先係正路, 阿仙奴同車仔贏波就係搞運
依家o既曼聯真係弱左好多
Originally posted by bigfish at 2005-10-16 08:13 PM:
車路士十年前已經好有錢, 引入好多真...
坦白講 , 我4個都唔識-.-
俺就是林伯特1234
Originally posted by fffffa at 2005-10-16 04:12 PM:
贏波,贏獎杯咪有$收籮.............有幾唔平衡呀~?
有d人,見人地有$就眼紅.......我覺得佢地心理就唔多平衡
大佬,車仔買人有邊個吾系托高個價?
果D轉會費同人工贏乜杯都吾夠俾啦!
Originally posted by arsenalhrs at 2005-10-16 07:09 PM:
多錢唔係=勁 , 早幾年車仔以經有錢 , ...
如果吾系油王重金禮聘,你覺得犘連奴會去車仔咩?
車路士=擊敗曼聯,阿仙奴奪得04-05年英超聯冠軍嘅球隊
車路士=好多球迷眼紅就用有錢就可以贏英超聯冠軍的例子
有冇人諗過湖人隊有高比拜仁,奧尼爾已經可以贏NBA,但加入卡爾馬龍,披頓反而贏唔到嘅原因,如果有錢買人就等於可以贏冠軍,請解釋皇馬同湖人隊現象
我覺得車仔成功唔係只係因為錢,就算比你買晒d球王返黎,但係個教練又唔掂,球員又唔夾都係冇用
摺吧啦
Originally posted by ciger at 2005-10-17 01:34 AM:
車路士=擊敗曼聯,阿仙奴奪得0...
如果車仔無油王會吾會有今時今日?
如果油王無無盡的金錢會吾會有今時今日的車仔?
Originally posted by rock003 at 2005-10-17 01:07 AM:

如果吾系油王重金禮聘,你覺得犘連奴會去車仔咩?
其實當年皇馬同車仔都爭請摩連奴

但係最後佢選擇車仔

我雖然係車仔迷,但係相信大家都知有錢唔等於一切

皇馬的陣容比起車仔有過之以無不及

當中陣中不少都係當年破全球最高轉會費

那麼他們的成績又是否輝煌?

再者

曼聯又無錢咩?

Saha , Alan Smith , Keberson and Ronney

都時近年收購

而ronney 都可算價值不非

阿森立也是有錢的

但是因為興建新球場而沒有餘錢廣軍

結論

1.教練有料

2.球員團結

3.有充足資金

4.有眼光

這幾樣先係車仔成功原因而且缺一不可

但係外人眼中眼見車路士的成功

又點會應同

他們只會覺得車仔很有錢

來回避

認同車仔令一方面真正稱強的原因
Originally posted by rock003 at 2005-10-17 01:50:

如果車仔無油王會吾會有今時今日?
如果油王無無盡的金錢會吾會有今時今日的車仔?
如果解釋唔到皇馬同湖人隊現象,就證明唔到靠錢就可以贏取冠軍,咁即係車路士都有其他因素先有今日,有錢都要識得點駛,亂駛係唔會有成果嘅,我成日都聽到好多人眼紅D有錢仔,話人地老竇剩低大把先有今日,但你有冇諗過好多野比你有錢都做唔到人地咁好
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。