<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢
返回列表 回復 發帖
我只可以話, 一個聯賽入面如果只有一個球會獨大, 咁對o個一個聯賽絕對唔係一件好事...
睇o下德甲就知...
新聞之花我最鍾意鷺鷺(張鷺玲)
Originally posted by Azuma at 2005-10-17 02:00 AM:

其實當年皇馬同車仔都爭請摩連...
我講過啦,無錯,大把球會有錢,但車仔D錢系無限,人地其他大球會買人一般都要先買人套現,價高就吾買,而車仔就托高個價,以本傷人,如果油王中意,買多11個,組3隊黎打都得啦,甘其他球隊仲邊有得玩
Originally posted by rock003 at 2005-10-17 03:05 AM:

我講過啦,無錯,大把球會有錢,但車...
我都話啦,如果車仔有晒現今既球王但個教練唔掂同球員本身打唔出水準都係唔得,錢只係其中一個因素,但唔代表車仔係用錢去贏一個冠軍返黎
如果搵返雲里亞尼教我諗一定唔可以打到依家咁勁,起碼林柏特冇咁fit先
摺吧啦
當年曼聯咪又係一隊獨大, 但係個個又當佢地神咁拜, 球隊成績唔好, 就千祈唔好只賴人地有錢, 都要檢討一下自己嘅缺失
其實真係無乜野值得討論~~
有人認為車仔係因為錢先可以有e+既成績...
呢個世界就係咁架啦...
要有好球員...一係用錢買...一係陪訓...(當然陪訓都要錢...但仲要時間)...
咁車仔選擇左用錢買...有乜問題??
咁用錢買...有錢就買到多d/好d 既球員...無錢就買少d...咁又有乜問題?
咁係唔係要足總設立一d 例...
限定每年每隊球隊買人既人數...買人用既錢...球員既週薪等等...
你地係唔係覺得咁先叫公平??
夠有大把"錢"啦!
D成績去咗邊處呀?????
唔好再眼紅車仔啦!

[ Last edited by leeyanta on 2005-10-17 at 12:00 PM ]
呢個topic係車仔,點解要拉埋mu落水???????
車仔還車仔,mu還mu,唔好將車仔同mu一齊講!!!!!!!!!!!!!
我本身唔係好like車仔
因為佢地搞亂轉會市場,以本傷人,
事實係咁,冇得好講,呢個世界係有錢人大哂@@!!
Originally posted by rock003 at 2005-10-16 02:28 PM:
無錯,論有錢,大把球會都好有錢...但車仔贏就贏在有無限的金錢,吾使顧忌球會的收支平行,蝕幾多都無問題.......甘同玩game用cheat有咩分別?
AGREE!!!
令遊戲再無可觀趣味, 同食禁藥無分別!!!
油王蝕錢攪波, 其目的耐人尋味!!!
如果有人可以不惜工本咁攪~係就係好睇,但唔健康囉~
而家邊個夠阿布爭呀?佢咁棳有d破壞遊戲~
長久以來,都係,成績換獎,獎金換成績咁,佢而家唔計錢咁整法,變左得佢獨大
Originally posted by nkt1000 at 2005-10-16 07:10 PM:

同意!!!不過犘連奴真係教得好
冇錯
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » [討論]車仔=金錢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。